Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pulcējas aktīvākie seniori

Ventspils novadā aizvadīts pirmais senioru saiets, kurā pārstāvēts tika katrs pagasts.

Riepu nomaiņu lielākoties atliek

Vēsais laiks lielāko daļu automašīnu īpašnieku mudinājis savus spēkratus nodrošināt ar ziemas riepām, taču, parādoties spožākai saulei, aktivitāte noplakusi. Tā secinājām, apbraukājot dažus no Ventspils autoservisiem.

2.lpp. Viedoklis: «Ko neviens neatņems», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Jeļena Naruševiča

«Viņi nežēlojas par grūtu dzīvi un maziem ienākumiem. Viņi priecājas par katru dienu un ikvienu iespēju kopā pavadīt laiku, doties interesantā ekskursijā. Atšķirībā no daudziem citiem viņi negaida, kad tiem uz paplātes pienesīs gatavu laimes un labas pašsajūtas recepti, bet gan visu to rada paši. Visbeidzot, viņi neklusē, redzot netaisnīgu vai nesaprātīgu valsts varas rīcību, bet runā par to skaļi un publiski, bet, ja vajag – brauc uz Rīgu un rīko piketus. Tas viss attiecas uz mūsu mīļajiem aktīvajiem pensionāriem, kas gados jaunākajiem līdzpilsoņiem rāda piemēru pozitīvai attieksmei pret dzīvi pat tajā vecumā, ko pieņemts apzīmēt ar tādām metaforām kā noriets, rudens u.tml.»

3.lpp.

No ugunsdzēsējiem aiziet Pavlovs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu pametis ilggadējais Ventspils daļas komandieris Genādijs Pavlovs.

Atbalstīsim mazo biznesu

Ar šādu iniciatīvu pirms diviem gadiem klajā nāca Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu foruma pārstāvji. Iniciatīva vainagojusies ar Mazā biznesa dienas rīkošanu reizi gadā. Šogad tā būs 15. novembrī.

4.lpp.

Čaklā Valentīna no Madarām

Ko pensionārs dara savā brīvajā laikā? Uzdodot šo jautājumu vecākās paaudzes pārstāvjiem, nākas uzklausīt dažādus viedokļus – gan par sajūtu kā no laivas izmests, gan pretēju domu: «Man brīva laika nav, spēj tik visu padarīt!» Valentīna Meldere pieskaitāma pie pēdējiem.

Reklāma

5.lpp. Teātra nama “Jūras vārti” SKATUVE

6.lpp.

Balss pavēlniekā dominē ventspilnieki

Latvijas Televīzijas konkursa Balss pavēlnieks superfinālā iekļuvuši četri Ventspils popstudijas Jūras akmentiņi priekšnesumi.

Var izvirzīt kandidātus sporta balvai

Līdz 5. novembrim iespējams izvirzīt kandidātus gada atzinības balvai sportā septiņās nominācijās, bet balvas svinīgā ceremonijā tiks pasniegtas 5. decembrī.

7.lpp. Intervija. Misiņa: mūsu pienākums – mīlēt cilvēkus

Vecākā sociālā darbiniece darbā ar pilngadīgām personām Anete Misiņa Ventspils Sociālajā dienestā strādā jau 10 gadus. Palīdzību cilvēkiem viņa uzskata par savas dzīves aicinājumu. Gados jauno darbinieci ciena un viņas darbu augstu novērtē arī kolēģi, izvirzot Aneti par Ventspils pārstāvi Labklājības ministrijas izsludinātajā konkursā Labākais sociālais darbinieks Latvijā – 2014.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: