Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Meistars zivi atrod

Izcīnot visas galvenās balvas pilsētas atklātajā čempionātā spiningošanā, Ventspils Makšķernieku kluba biedri pierādījuši savu meistarību un pieredzi.

Sezonu atklāj ekstrēmie peldētāji

Ar kopīgu peldi Ventas ūdeņos kārtējo sezonu nu jau pavisam oficiālā statusā uzsācis norūdīšanās un ziemas peldēšanas klubs Ventspils jūras lauvas.

2.lpp. Viedoklis: «Pašcieņa», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Noturīgai politikai un ilgstoši noturīgai politiķa popularitātei ir vajadzīga pašcieņa. Ja politiķim nav pašcieņas, tad ir jāiet mežā brūklenes lasīt, un arī tikai paša vajadzībām, ne pārdošanai. Jo bez pašcieņas daudz ogu nesalasīsi.»

3.lpp.

Politiskiem amatiem virza ventspilniekus

Jaunajā valdībā augstiem politiskiem amatiem izvirzīti divi ventspilnieki – no Ventspils Saeimā ievēlētā Dana Reizniece-Ozola un Gundars Daudze.

Siltais laiks vēl uzkavēsies

Pēc nelielā aukstuma viļņa Latvijas iedzīvotājus atkal jau priecē patīkami plusi. Arī Ventspilī siltais laiks vēl uzkavēsies.

4.lpp. Jauniešu forums. Skaidrāka top ideja par jauniešu māju

Būt vai nebūt jauniešu mājai Ventspilī – tāds bija galvenais jautājums, par kuru Ventspils jaunieši un pašvaldības pārstāvji diskutēja pagājušajā nedēļā Jaunrades namā notikušajā jauniešu forumā Uzcel māju. Tā noslēgumā dalībnieki secināja, ka ideja par jauniešu māju ir jāprecizē, tai jātop skaidrākai. Visas pasākuma laikā ģenerētās idejas tiks izskatītas domes Jaunatnes lietu komisijā.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. FK Ventspils nosargā čempiona kausu

Otro gadu pēc kārtas par valsts čempioniem kļuvuši FK Ventspils futbolisti, turklāt šoreiz titulu nodrošinot pat divas kārtas pirms čempionāta beigām, bet kopumā triumfējot sesto reizi.

7.lpp. Intervija. Vidzemnieks ar ventiņa raksturu

Uzņēmējs un stividorkompānijas Ventplac vadītājs AIVARS BAUDE jau ceturto gadu nodarbojas ar vēl kādu lietu, kas ir ne mazāk svarīga par koksnes pārkraušanu ostā. Viņš raksta grāmatu Baudes ģimenes vēsture, kuru vēlas atstāt saviem pēcnācējiem. No mātes puses Aivars Baude ir īsts ventspilnieks, kaut arī dzīvo šeit tikai 13 gadu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: