Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ģimenes veselības diena peldbaseinā

Rīt Ūdens piedzīvojumu parkā notiks Ģimenes veselības diena, kurā iedzīvotāji varēs gan izkustēties, gan arī veikt veselības pārbaudes testus.

Jūrmalā atrod beigtu mežacūku

Pirmdienas vakarā jūras krastā nejauši uzietā beigtā mežacūka noorganizējusi mācību stundu gan dažādu institūciju darbiniekiem, gan sabiedrībai.

2.lpp. Viedoklis: «Tautai ir acis», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Vakar partija Vienotība un Nacionālā apvienība VL-TB/LNNK (NA) izpaudās ar paziņojumiem jeb aicinājumiem, no kuriem pirmais bija absolūts emociju izvirdums, bez neviena konkrēta fakta, bet otrs mazliet mazāk emocionāls prātojums, bet jau ar konkrētu vēstījumu. Nacionālā apvienība piekrīt un atbalsta Vienotības rīcību pārdot banku Citadele, jo nacionāļiem ir bail. Bail, ka, ja banku nepārdos Amerikas ofšoram, tad banku var dabūt krievi jeb, vēl konkrētāk runājot, banka var nonākt bijušo bankas Parexīpašnieku – Saskaņas kādreizējo sponsoru rokās. »

3.lpp.

Zog smiltis, VeA zaudējumi

Ventspils Starptautiskā Radioastronomijas centradarbinieki, veicot optiskā kabeļa pārbaudi, konstatējuši noraktu grunts virsējo smilšu slāni, kas radījis materiālus zaudējumus.

Svinēs Krievu kultūras dienas

Jau desmito reizi Ventspilī notiks Krievu kultūras dienas, kas notiks no 27. septembra līdz pat 26. oktobrim. Pasākumu vieno nosaukums Mēdz būt neparasta tuvināšanās...

4.lpp. Ūdeka informē

5.lpp. Sociālais dienests informē

6.lpp. Sports. FK Ventspils izvirzās Virslīgas līderos

Pēc 30 nospēlētiem mačiem Latvijas futbola Virslīgas līderos atgriezušies FK Ventspils futbolisti, kas pārceltajā mačā viesos ar 3:0 pieveica Rīgas Daugavu.

Peiners pierakstās Ventas krastos

Basketbola klubs Ventspils papildinājis sastāvu ar universālo aizsargu Žani Peineru – viņš ar pašreizējiem Latvijas čempioniem noslēdzis vienošanos uz diviem gadiem.

7.lpp. TV programma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: