Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Jūtamies stabili un pasargāti

Svētdien, 14. septembrī, Latvijā atzīmēs Tēva dienu. Kā oficiāli svinami svētki tie tika noteikti pirms trim gadiem. Mūsu tēti tiešām ir pelnījuši dienu, kurā visa ģimene palutina viņus ar puķēm, bučām un mīļiem vārdiem. Un nenoliedzami – šodienas tēti bērnu audzināšanas rūpes daudz vairāk dala ar mammām, nekā tas bija pieņemts pirms diviem trim un vairāk gadu desmitiem.

Ances mežos plosās vilki

Ances pusē vilki saplosījuši 9 teļus. Mednieki uzgājuši divus vilku midzeņus un aizvadītajā svētdienā sarīkojuši vērienīgas medības. Vilki gan izrādījušies gudrāki par 50 vīru lielu kompāniju.

2.lpp. Viedoklis: «Miljonus vērta glezna», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Daži cilvēki ir gatavi maksāt milzu naudu par gleznām, kurās nemainīgi redzams viens un tas pats attēls, bet ne katrs grib, var pamanīt un novērtēt tās dabas dotās gleznas visapkārt, kuras neko nemaksā, bet kuru patiesā vērtība pārsniedz visneiedomājamāko skaitli naudā. Tādus miglas pielietus rītus un saules apspīdētus mežus, jūru, pilsētu, kādus mums šogad dāvā septembris, nevar novērtēt nevienā valūtā. »

3.lpp.

top! vairāk atbalstīs vietējos

Veikalu tīkls top! ir gatavs vēl vairāk atbalstīt vietējos pārtikas produktu ražotājus un šonedēļ to pārrunāja ar zemkopības ministru.

Neapmierina piemērotais pensiju indekss

No šā gada oktobra tiks indeksētas visas pensijas. Tomēr Ventspils pensionāri ir neapmierināti, jo solītais naudas apjoms viņu maciņos tomēr neiekritīs.

Direktīva var ietekmēt iedzīvotājus

Ekonomikas ministrijas ierosinājums novelt uz enerģētikas nozares uzņēmumiem lielāko daļu pienākumu, kas saistīti ar Energoefektivitātes direktīvas ieviešanu, varētu ne tikai izvērsties kā pakalpojumu sadārdzināšanās, bet arī kavētu visas valsts tautsaimniecības attīstību.

4.lpp.

Pievilksies pie stieņa visā Latvijā

Vismaz reizi jāpievelkas pie stieņa – tik daudz jāizdara, lai piedalītos Spēka dienā, kas svētdien norisināsies visā Latvijā.

Pašu rokām tapis rotaļlaukums Stiklos

Puzes pagasta Stiklu ciemā četru mēnešu laikā pašu spēkiem ievērojami atjaunots un paplašināts rotaļu laukums internātpamatskolas un bērnunama audzēkņiem.

5.lpp.

Mazie lasītāji ieņem Gaismas pili

Tērpušies kā pasaku tēli, bērni no visas Latvijas devās gājienā uz jauno Nacionālās bibliotēkas ēku Rīgā.

Vērtē ventspilnieku skanīgās balsis

Kamerkorī Ventspils šobrīd notiek aktīva rosība, tā vadītājs diriģents Aigars Meri aizvada potenciālo dalībnieku noklausīšanos.

BK Ventspils spēlēs arī Baltijas līgā

Baltijas Basketbola līga apstiprinājusi jaunās sezonas izspēles kārtību, atrodot tajā vietu arī BK Ventspils un ļaujot komandai Iesaistīties turnīrā izslēgšanas spēlēs.

6.lpp. Sporto un atpūties

7.lpp. Iela – zināmā, nezināmā. Rīgas iela ceturdienas priekšpusdienā

Bruģētā Rīgas iela sākas pie baptistu draudzes dievnama un noslēdzas, atduroties Vasarnīcu ielā.

8.lpp. Sludinājumi

9.-10.lpp. TV programma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: