Oktobris nu jau vairākus gadus ir laiks, kad Ventspils pilsētas skolēni zīmē autobusus.

 

Arī šogad PSIA „Ventspils reiss” sadarbībā ar savas nozares profesionāļiem par godu Autotransporta darbinieku dienai organizē autobusu vadītāju profesionālās meistarības konkursu, un tā ietvaros notiek arī skolēnu radošo darbu konkurss , kura tēma šogad ir „Piedzīvojums ar „Ventspils reisu””.


Tā kā konkurss notiek jau trešo gadu, tad tiek meklētas iespējas, kā to izdarīt vislabāk. Pirmajā gadā konkursā piedalījās galvenokārt uzņēmuma darbinieku bērni, otrajā gadā mērķauditorija tika paplašināta un iespēja demonstrēt savas radošās spējas tika dota jebkuram Ventspils pilsētas vispārizglītojošo skolu un citu mācību iestāžu izglītojamam.
 
Tā kā atsaucība bija ļoti liela, un izstādē, kas bija Ventspils autoostas telpās, nebija iespējams izvietot visus darbus, šogad tika nolemts sadarboties ar Ventspils Mākslas skolu un konkursu organizēt tikai šīs skolas audzēkņiem.
PSIA „Ventspils reiss” administrācija cer, ka konkursa rezultātā, iespējams, izveidosies sekmīga sadarbība ar šīs skolas kolektīvu, kas varētu palīdzēt izveidot balvu fondu profesionālās meistarības konkursa labākajiem dalībniekiem, kā arī oriģinālas, ar uzņēmuma darbību saistītas, dāvaniņas citiem gadījumiem.

Konkursā iesniegtos darbus vērtēs profesionāla žūrija un pašvaldības SIA „Ventspils reiss” administrācija. Labāko darbu autoriem paredzētas pārsteiguma balvas un iespēja piedalīties Autotransporta darbinieku dienai veltītajā pasākumā, kas notiks oktobra beigās. Šī pasākuma laikā grupa skolas audzēkņu piedalīsies radošajā darbnīcā „Mirklis”, kuras laikā vēros uzņēmumā notiekošo un atspoguļos to savos zīmējumos.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: