Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Augstākā vidējā pensija valstī

Šī gada otrajā ceturksnī Ventspilī bijusi augstākā vidējā vecuma pensija valstī – 336 eiro, un tas ir par 57 eiro vairāk nekā vidējā pensija valstī, kas ir 279 eiro.

Remontē izglītības iestādes

Ar Ventspils pilsētas un novada pašvaldību gādību bērniem un pedagogiem jaunais mācību gads iesāksies patīkamā vidē. Skolās un bērnudārzos notiek remontdarbi.

2.lpp. Viedoklis: «Kā intereses?», portāla ventasbalss.lv redaktore Dace Vašuka

«Ne Brokas, ne Naudiņa gadījumā tā arī netika pateikts, kas ir iemesli, kādēļ šīs partijas pārstāvjiem nevar uzticēt pielaidi valsts noslēpumam, un man, Latvijas pilsonim, rodas nopietnas bažas un jautājumi.»

3.lpp

Vakara gaismā viss savādāks

Šīs nedēļas pēdējā darbadiena, 22. augusts, noslēgsies ar vakara pastaigu Iznāc vakara gaismā, kurā iesaistīties aicināts ikviens ventspilnieks.

4.lpp.

Bijušās iestādes stāv tukšas

Kādreiz lepnās un greznās iestādes, kurās virmoja aktīva dzīve, tagad stāv pamestas un tukšas, uz pasauli raugoties caur aklajiem, aizsistajiem logiem un apmetumu apdrupušajām kailajām sienām. Lielākajai daļai ēku īpašnieku nav līdzekļu, lai tās sakārtotu un piešķirtu tām jaunu funkciju.

Šahistiem mērķus sasniegt neizdodas

Norvēģijas pilsētā Trumsē noslēgusies 51. pasaules šaha olimpiāde, kurā Latvijas dāmu un kungu izlasēm neizdevās sasniegt izvirzītos mērķus, taču arī par izgāšanos šo startu pilnīgi noteikti nosaukt nevar.

5.lpp. Kultūra

Melnbalti zīmuļa nospiedumi

Teātra namā apskatāma Latvijas grafikas vecmeistara Gunāra Kroļļa zīmējumu izstāde Grafīta spīdums.

Drīzumā pieejams roka albums

Roberts Pētersons klajā laidis singlu Nelaid projām, kas ieskandina drīzumā gaidāmo debijas albumu.

Virtuāli atjauno Baltijas ceļu

Atzīmējot unikālās cilvēku ķēdes 25. gadadienu un veicinot arī nākamo paaudžu izpratni, interneta vidē apkopo dalībnieku stāstus.

6.-7.lpp. Ventspils saistošie noteikumi par pašvaldības nodevām

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: