Šodien plkst. 18.30 Ventspils pilsētas domes vadība atbildēs uz iedzīvotāju uzdotajiem jautājumiem par uzņēmējdarbības vidi pilsētā.

Uz iedzīvotāju jautājumiem atbildēs Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks infrastruktūras jautājumos Jānis Vītoliņš un Ventspils pilsētas domes Iepirkumu komisijas priekšsēdētājs, Ekonomikas un budžeta komisijas, Pilsētas attīstības komisijas loceklis, Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētājs un Finanšu komitejas loceklis Aigo Gūtmanis atbildēs uz iedzīvotāju jautājumiem.

Tiešraidi varēs skatīties portālā www.ventspils.lv un portālā www.ventasbalss.lv, kā arī SIA „SkaTVis” kabeļtelevīzijas tīkla informatīvajā kanālā.

Uzdod jautājumu!

Jautājumus iespējams uzdot: portālā www.ventspils.lv un portālā www.ventasbalss.lv pie šīs ziņas, sūtot e-pastu vtvt@skatvis.net, kā arī zvanot darba dienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00 pa tālruni 636 01183. Arī sarunas laikā būs iespējams piezvanīt uz studiju.
Pārraides, kurās uz iedzīvotāju jautājumiem atbild Ventspils pilsētas pašvaldības vadība, norisinās, pamatojoties uz iedzīvotāju pausto interesi un izmantojot SIA „SkaTVis” kabeļtelevīzijas tīkla sniegtās iespējas, kā arī Ventspils Digitālā centra tehnisko risinājumu, lai nodrošinātu tiešraidi portālā www.ventspils.lv.

Aicinām visus ventspilniekus skatīties sarunu un būt aktīviem, uzdodot jautājumus! Sarunu portālā www.ventspils.lv būs iespējams tiešraidē noskatīties pie īpaši izceltas ziņas par tiešraidi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: