Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Karstumā strādājošajiem grūti

Vakar kārtējo reizi Ventspilī pārspēts Latvijas maksimālās gaisa temperatūras rekords. Strādājošajiem nav izvēles. Ir darbs – jāstrādā, lai kādi būtu darba apstākļi. Saules spēka un karstuma ietekmi jūt arī atpūtnieki.

Nomirst pēc peldes jūrā

Iespējams, karstā laika radītās veselības problēmas bijušas par iemeslu kāda vīrieša nāvei, kurš piektdien bija devies peldēties pilsētas pludmalē.

2.lpp. Viedoklis: „Labs vārds motivē”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Megija Zakalovska

«Pagājušajā nedēļā astoņi Ventspils absolventi no pilsētas domes priekšsēdētāja rokām kā pateicību par labiem sasniegumiem mācībās saņēma Pedagoģiskā darba inovācijas fonda apliecību Gada skolēns. Tie seši skolēni, kuriem mazliet pietrūcis līdz šim rezultātam, saņēma domes Pateicības rakstu. Gan paši absolventi, gan viņu vecāki pateicās skolai un skolotājiem par ieguldījumu.»

3.lpp.

Taranē autoostas ēku

Svētdien Ventspils autoostā noticis negadījums – autobuss iebraucis autoostas stiklotajā fasādē. Sadursmē cilvēki nav cietuši.

Palīdzēja policisti no Rīgas un Liepājas

Aizvadītās nedēļas nogale, kad tika svinēti Pilsētas svētki, kopumā pagāja bez traģiskiem notikumiem. Lai gan dažiem ventspilniekiem noskaņojumu samaitāja sabojātais vai nozagtais īpašums, kodumi vai sadzīves traumas.

4.lpp.

Novērtē sekmes mācībās

Seši Ventspils 1. ģimnāzijas šā gada absolventi ieguvuši nomināciju Gada skolēns. Vēl astoņi vidusskolu absolventi par mācību darbu saņēmuši domes Pateicības.

Rodeo izcīna dubultuzvaru Kandavā

Kamēr Latvijā krīt karstuma rekordi, Ventspils motokluba Rodeo pārstāvji gāž konkurentus Superkausa 4. posma sacensībās.

Ventspils pārvar karstumu un uzvar

FK Ventspils aizvadījis SMScredit.lv Virslīgas 22. kārtas spēli pret Jūrmalas vienību Spartaks. Šoreiz ļoti smagā cīņā minimālu uzvaru ar 1:0 svinēja ventspilnieki. Vienīgos vārtus jau spēles 4. minūtē guva Ventspils jaunpienācējs Čeiks Dianē.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.-7.lpp. Reportāža. Aizvadītas gardās ventiņdzīres

 Īsteni garšīgas izvērtušās Ventspils 724. jubilejas svinības, kurās ko tīkamu kā vēderpriekam, tā garam varēja rast ikviens pilsētnieks un svētku viesis. Trīs dienu garumā baudījām dažādus muzikālus priekšnesumus, sporta aktivitātes, tirgotāju un amatnieku fantāzijas lidojumu, ziedu paklājus, svētku gājienu, uguņošanu un neskaitāmas citas svinību norises.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: