Ventspils Jaunrades namā no 11.-15. augustam notiks nometne "5 selfiji". Tajā, sadarbībā ar Pašvaldības policiju  un Sociālo dienestu, aicināti piedalīties 20 bērni un pusaudži vecumā no 12-15 gadiem, kuri iepriekš nav iesaistījušies interešu izglītības programmās.

Lai īstenotu projektu, Valsts izglītības satura centrs (VISC) izsludināja  iepirkumu. Ventspils Jaunrades nama projekts ir atbalstīts un nometnes vajadzībām piešķirti 3230 EUR. Bērniem un pusaudžiem no sociālā riska ģimenēm kopā ar Ventspils pedagogiem būs iespēja piedalīties radošajās darbnīcās Ventspils Jaunrades namā, sportot Zilā karoga pludmalē un Piedzīvojumu parkā, palīdzēt  dzīvnieku patversmē „Rembo”, kā arī iepazīt Zemessardzes ikdienu.

Projekta ietvaros ir plānots organizēt 15 dienas nometnes visā Latvijā. Saskaņā ar Ministru kabineta 2014.gada 28. maija rīkojumu Nr. 247 „Par finanšu līdzekļu piešķiršanu no Valsts programmas „Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem””, Izglītības un zinātnes ministrijas Valsts izglītības satura centram (VISC) ir piešķirti finanšu līdzekļi EUR 48450 apmērā nometņu organizēšanai sociālā riska grupas bērniem un pusaudžiem, lai ierobežotu jauno psihoaktīvo vielu lietošanas straujo pieaugumu bērnu un pusaudžu vidū.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: