Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Ziemeļkurzemes (Ventspils) nodaļa ceturtdien,  31. jūlijā, aicina ventspilniekus uz semināra cikla „Biznesa rīts” gada jubileju.

Atzīmējot šo īpašo notikumu, semināra apmeklētājiem būs iespēja uzzināt, kā dibināt klātienes kontaktu tikšanās laikā ar potenciālo biznesa Klientu, lai šī saruna beigtos ar līguma noslēgšanu.

 

Tāpat semināra dalībniekiem būs iespēja vairāk apzināties savā pārdošanas ikdienā pieejamās iespējas un kā tās izmantot gan savā, gan Klienta labā.

 

Semināra vadītāji – Gatis Silakaktiņš un Ieva Jonsone. Silakaktiņš ir pārdošanas praktiķis, jau 15 gadus apgūst pārdošanu darbā ar juridiskajām un arī fiziskajām personām, strādājis par pārdošanas treneri dzīvības un ne-dzīvības apdrošināšanas uzņēmumos, ir vadījis B2B pārdošanu, klientu apkalpošanas procesu, piegādes un mazumtirdzniecības tīklu dažāda mēroga uzņēmumos. Lielākā vadītā komanda - vairāk kā 3500 darbinieku. Šobrīd Silakaktiņš vada pats savu biznesu, attīsta Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, kā arī privāti vada pārdošanas treniņus un biznesa konsultācijas.

 

Ievas Jonsones darba pieredzes portfolio veido 12 darba gadi Zviedrijā un nu jau vairāk kā 10 gadu šīs jomas darba Latvijā. Kopš 2005. gada tā ir pārtikas nozare. Šobrīd Jonsone ir eksporta attīstības un realizācijas darbu vadītāja „NP Foods” grupas uzņēmumos, eksportējot “Laimas” saldumus, “Staburadzes” cepumus un konditorejas tortes, kā arī “Guttas” sulas un bezalkoholiskos dzērienus uz aptuveni 30 pasaules valstīm.

 

Semināra sākums 31. jūlijā plkst. 10.00. Pasākums notiks Inženieru ielā 101 (Ventspils Augstskola, D korpuss). Dalība seminārā bez maksas.

 

Reģistrēšanās dalībai līdz 30. jūlijam, sūtot pieteikumu uz e-pastu salvis.roga@chamber.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: