Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Bērni atpūšas nometnēs

Acīs prieks, kas stāsta – beidzot sagaidīts kas ļoti kārots un gaidīts. Pārliecība, ka turpmākās dienas paies neaizmirstamos piedzīvojumos. Šādu izjūtu pārņemti uz vasaras nometni dodas vairums bērnu.

Dzelzceļnieki brauc ar velosipēdiem

Latvijas dzelzceļa darbiniekiem ir jauka tradīcija kopā ar ģimenēm doties nelielos izbraukumos ar velosipēdiem. Pulcēšanās vieta ir nemainīga – pie veikala Maxima Pārventā, apģērbs – ērts, piemērots aktīvajai atpūtai.

2.lpp. Viedoklis: „Cinisms bez robežām”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Neuzticos nevienam, kurš kaut reizi ir mainījis partijas piederību. Manuprāt, pirmā lieta, ko politiķim vajadzētu spēt sabiedrībai nodemonstrēt, ir stabilitāte. Ja cilvēks, kurš sevi uzskata par politiķi, nav stabils, noturīgs un pastāvīgs savos uzskatos, lēmumos un spriedumos, tad man nav pamata tādam cilvēkam uzticēties. Jo nav garantijas, ka šis cilvēks pēc kāda laika savus nodomus, savus uzskatus nemainīs atkal, kā starp citu, Latvijas politikā gadās pietiekami bieži.»

3.lpp.

Karstās dienas aizritējušas ierasti

Ņemot vērā karsto laiku un to, ka pagājušajā sestdienā un svētdienā Ventspilī notika dažādi pasākumi, brīvdienas aizvadītas mierīgi.

Ielas iegūs uz lidostas rēķina

Eiropas Kohēzijas fonda finanšu līdzekļu pārdalījums transporta infrastruktūras uzlabošanai veicinās turpmāku ostas termināļu pievedceļu un pilsētas ielu uzlabošanu. Savukārt Ventspils lidostas attīstība atlikta uz nenoteiktu laiku.

Kaimiņi izkonkurē ielu būvniecībā

Kaimiņpilsētu būvfirmas izkonkurējušas mūsējos ielu būvniecību konkursos. Rezultātā ventspilnieki bija spiesti atlaist darbiniekus.

4.lpp.

Noskaidrota Latvijas Sirdsdziesma

Pagājušosestdien Reņķa dārzā notikušais Latvijas Šlāgeraptaujas noslēguma pasākums ar fināla koncertu Dziesmu sirdij rodi Ventspilī pulcēja ap 4500 skatītāju, apliecinot, ka šlāgeris tautā joprojām ir iemīļots un populārs.

Festivāls kļūst arvien populārāks

Ventspilnieki aktīvi apmeklēja baltkrievu jubilejas festivālu No Līgo Līdz Kupalai. Ja festivāls jau notika desmito reizi, tad tas ir vajadzīgs.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Mājiniekiem divi no trim tituliem

Ventspilī aizvadītas tradicionālas VEST Jump sacensības, kas vienlaikus bija arī Latvijas čempionāts BMX frīstailā, skeitbordā un inline skrituļslidošanā, kurā profesionāļu grupā divus no trim tituliem izcīnīja ventspilnieki.

Trīsbumbu spēles uz starta līnijas

Ar pirmajiem mačiem minifutbolā šodien startēs jau 4. Trīsbumbu spēles, kurās par galveno balvu un ne tikai cīnīsies 15 komandas no Ventspils un Talsiem. Futbola mači solās būt visneprognozējamākie.

Futbolistu skaits papildinās un tuvojas Skonto

Lai gan FK Ventspils futbolisti izlaida pēdējo Virslīgas spēļu kārtu, tajā risinājās arī ventspilniekus interesējoši notikumi, turklāt komanda arī beidzot tikusi pie sastāva papildinājuma.

7.lpp. Reportāža. Vietā, kur laikam nav nozīmes

Vēl dažas dienas, un 10. jūlijā Jūrkalnē noslēgsies ceturtais starptautiskais mākslinieku plenērs Suiti. «Jūras tuvums, zemes spēks, cilvēki, kas ir šeit, iedvesmo lielām lietām un lieliem darbiem un dod spēku darboties arī citās jomās,» tā par Jūrkalni saka Latvijas Mākslas akadēmijas asociētā profesore Gita Straustiņa, viena no plenēra organizatorēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: