Pārbaudes spēles ar Polijas vienaudzēm viesos aizvadīja Latvijas U-16 izlases basketbolistes, viņas mājās pārveda divas uzvaras un vienu neveiksmi.

Produktīvi visos mačos spēlēja ventspilniece Luīze Šepte, gūstot panākumus ne tikai ar punktiem, bet arī ar atlēkušajām bumbām un bloķētiem metieniem. Pirmajā spēlē (60:44) viņa guva septiņus punktus, astoņas atlēkušās bumbas un bloķēja trīs metienus, otrajā (57:48) – viņa iemeta 11 punktus, arī savāca astoņas bumbas un trīs reizes bloķēja, bet trešajā (66:69) – 12 punkti, divi bloķētie metieni un divas atlēkušās bumbas.

Otra ventspilniece Dinija Sanda Pāvelsone, regulāri iesaistoties spēlē no rezervistu soliņa, veiksmīgi darbojās komandas saspēles veidošanā, vidēji mačā atdodot 1,7 piespēles. Tas bija labākais rādītājs izlasē šajās pārbaudes spēlēs.

Nākamos pārbaudes mačus kadetes aizvadīs 7. un 8. jūlijā Lietuvā, tiekoties ar Somijas basketbolistēm. Savukārt 3. jūlijā Itālijā startēs Eiropas čempionāts U-20 vecuma grupā, un treneris Aivars Vīnbergs dalībai tajā komandā iekļāvis arī ventspilnieci Sindiju Gūtmani. Latvietes čempionāta pirmajā posmā spēlēs vienā grupā ar Grieķijas, Francijas un Spānijas vienaudzēm.

Foto: basket.ee

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: