Dienas centrā bērniem un jauniešiem Talsu ielā 1 no 14. līdz 25. jūlijam tiks organizēts vasaras spēles „Pats par savu naudu!” otrais cikls.

Pirmajā tematiskajā ciklā divu nedēļu garumā kopā iesaistījās 23 bērni un pusaudži. Tematiskajās nodarbībās bērni iepazina dažādus drošības noteikumus, uzzināja kā un kāpēc no darba algas tiek atvilkti nodokļi, mācījās saskarsmi pāru un grupu darbā. Radošajās darbnīcās pagatavoja foto rāmīšus, rokassprādzes, lelles no netradicionāliem materiāliem, skaistas kartiņas un citas interesantas lietas. Notika arī pasākumi ārpus Dienas centra: nodarbības Amatu mājā, robežu apsardzes kuģu apmeklējums, orientēšanās pārgājiens. Tūrisma informācijas centrā dalībnieki nopelnīja ventus. Tematiskā cikla noslēgumā visi dalībnieki sniedza koncertu un katrs pastāstīja par savu ieguvumu spēles laikā. Spēles galvenais notikums – Tirgus trase iepriecināja lielos un mazos ar iespējām iepirkties, izklaidēties, panašķoties, piedalīties izsolē u.c.

Biedrība “Nāc līdzi!” aicina bērnus pieteikties nākamajam nodarbību posmam, kas notiks Pārventā Talsu ielā 1 katru darba dienu no plkst. 10:00 līdz 17:00.

 

Spēles saturs:

  • Tematiskās nodarbības (vienkāršas ekonomikas zināšanas; saskarsme, uzvedība, attiecības; drošs un veselīgs dzīvesveids);

  • Radošās darbnīcas (rokdarbi, māksla, teātra improvizācijas, spēles telpās un pagalmā, orientēšanās pilsētvidē);

  • Noslēguma pasākums „Tirgus trase” (iespēja tērēt nodarbībās un darbnīcās nopelnīto spēles naudu).

Spēles rezultātā dalībnieki nopelna darba algu (centrillas) un tērē to pēc saviem ieskatiem Tirgus trasē.


Vasaras periodā notiks vēl divi cikli, kuros katrā paredzēts iesaistīt 15 dalībniekus. Pieteikšanās tematiskajai spēlei „Pats par savu naudu!” pa tālruni: 29575171 Dienas centrā Lielajā prospektā 18-1, kā arī pa tālruni 29781819 Talsu ielā 1.

Dalība bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: