Viens no sakaistākajiem un nozīmīgākajiem mirkļiem cilvēka dzīvē viennozīmīgi ir skolas izlaidums. Eksāmeni un uztraukums aiz muguras, diploms kabatā un dzīve ver durvis nākamajiem mērķiem.

Ar smaidiem, sveicēju pulkiem, ziedu klēpjiem Ventspils vidusskolās un pamatskolās aizvadīti 9. un 12. klašu skolēnu izlaidumi. Aicinām apskatīt foto:

 

Izlaidums 4. vidusskolā. Foto: Aivars Ķesteris

12. klases izlaidums 2. vidusskolā. Foto: Aivars Ķesteris

9. klases izlaidums Vakara vidusskolā. Foto: Līga Rūde

Izlaidums 3. vidusskolas 12. klases skolēniem. Foto: Oskars Jūra

2. pamatskolas 9. klases izlaidums. Foto: Aivars Ķesteris

1. ģimnāzijas 9. klašu izlaidums. Foto: Aivars Ķesteris

6. vidusskolas 12. klases izlaidums. Foto: Aivars Ķesteris

Izlaidums 1. pamatskolas 9. klases skolēniem. Foto: Oskars Jūra

 

Īpašs notikums bija Ventspils 4. vidusskolas 9.b klases skolēniem. Šajā klasē mācījās seši Hokeja kluba “Venta 2002” spēlētāji – Mareks Mitens, Markuss Komuls, Aleksis Kristiņš, Artūrs Homjakovs, Kaspars Ieviņš un Bruno Bērziņš. Šos skolēnus izlaidumā bija ieradies sveikt arī Latvijas Hokeja kluba Rīgas “Dinamo” treneris Artis Ābols, kā arī hokejists Rodrigo Laviņš.

Apskati foto!

 

Noskaties arī portālam iesūtīto video:

 

Šīs nedēļas nogalē, 21. jūnijā, teātra namā “Jūras vārti” izlaidumu svinēs Ventspils Augstskolas Informācijas tehnoloģiju fakultātes, Tulkošanas studiju fakultātes un Ekonomikas un pārvaldības fakultātes studenti. Kā ierasts, pēc svinīgās daļas absolventi dosies svinīgajā gājienā no teātra nama līdz kuģīša “Hercogs Jēkabs” piestātnei.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: