Šogad Pārventas Mežaparkā tiks rekonstruēta Džungļu taka, uzstādīti jauni rotaļu elementi, kā arī pārveidota un uzlabota trenažieru un vingrošanas rīku zona. Parkā jau ir uzstādīts jauns komplekss āra trenažieris.

Jaunais trenažieris uzstādīts vietā, kur jau iepriekš bija izveidots laukums sportošanai ar vairākiem āra trenažieriem. Ja esošie trenažieri ir vairāk piemēroti iedzīvotājiem, kas ar sportu nenodarbojas profesionāli, bet ir aktīvās atpūtas cienītāji un vingro veselības uzlabošanas nolūkos, pastaigas laikā vai izstaipa muskuļus pēc velobrauciena, tad jaunais trenažieris ir piemērots arī profesionāliem sportistiem.

 

Trenažieris ir izgatavots no nerūsējoša tērauda. Ar tā palīdzību ir iespējams veikt vairāk kā 10 dažādus spēka vingrinājumus. Līdzīgs trenažieris pagājušajā gadā tika uzstādīts Ventspils Zilā karoga pludmalē.

 

Trenažiera izgatavošanu veica Ventspils firma SIA “PARKIT”, bet tā uzstādīšanu un vietas ierīkošanu - SIA “Normunds un Partneri”.

 

P/i “Komunālā pārvalde” atgādina, ka šogad Mežaparka teritorija tiks papildināta arī ar jaunām rotaļu iekārtām: mazākiem bērniem, no 3 gadu vecuma, izbūvējot koka rotaļu namiņu ar slidkalniņu un uzstādot šūpoles, bet lielākiem bērniem, no 6 līdz aptuveni 10 gadu vecumam, tiks izveidota jauna šķēršļu trase ar perspektīvu to laika gaitā papildināt ar jauniem elementiem. Tiks saglabāti arī daļa esošie Džungļu takas elementi, tos atjaunojot un pārvietojot. Tāpat plānots izveidot jaunus pastaigu celiņus, iekārtot vecāku atpūtas vietu, kā arī uzstādīt papildu soliņus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: