Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Zemessargi saņem jaunās formas

Sestdien visas dienas garumā jaunos kaujas formas tērpus saņēma vietējā 46. kājnieku bataljona zemessargi. Uz to bija ieradušies gandrīz 120 zemessargi. Kaujas formas tērpa komplekts ir daļa no karavīra individuālās aizsardzības sistēmas un šādus formas tērpus jau gandrīz desmit gadus nēsā mūsu profesionālā dienesta karavīri.

Apzagtie paši ķer garnadžus

Kāda Kuldīgas ielas lombarda īpašniekiem pašiem nācies noķert zagļus un uz paplātes tos pasniegt policijai.

2.lpp. Viedoklis: „Pelēkās šūniņas”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«To ir vērts zināt jebkuram no mums, kurš vēlas dzīvot pilnvērtīgu un harmonisku dzīvi. Cilvēkam labu pašsajūtu nodrošina vienmērīga smadzeņu viļņu darbība abās puslodēs, savukārt viens no faktoriem, kas nelabvēlīgi ietekmē līdzsvarotību, ir jebkāda veida neziņa.»

3.lpp.

Strīdas par eksāmeniem

Vidusskolēni šonedēļ kārto ķīmijas un fizikas eksāmenu, bet politiķu vidū norisinās karsta diskusija par to, vai turpmāk nepieciešams šajos priekšmetos noteikt obligāto eksāmenu.

Aicina apsaimniekot atkritumus

Ne visi ventspilnieki ir noslēguši līgumu par atkritumu regulāru izvešanu. Iedzīvotāji aptuveni 200 adresēs apzināti izvairās no līguma slēgšanas ar Labiekārtošanas kombinātu.

Atjaunos Užavas baznīcu

Uzsākts Užavas luteriskās baznīcas remonts un teritorijas labiekārtošanas darbi, ko finansiāli atbalsta Eiropas Zivsaimniecības fonds.

4.lpp.

Dzīve kā piepildīts sapnis

Jubileja katram cilvēkam ir kā atskaites punkts, pārdomas par sasniegto un īstenoto – karjerā, daiļradē un personīgajā dzīvē. Šonedēļ 75 gadu jubileju svin viena no Ventspils vakara vidusskolas direktorēm Nadežda Greitāne.

Anglijā viņi nejūt, ka ir čigāni

Daudzi Ventspils romi, aizbraukuši peļņā uz ārzemēm, atraduši svešā valstī to, ko nav guvuši savā dzimtenē – darbu, rūpes un cieņu.

5.lpp. Vārds studentam.

Vasaras priekšvakarā prāts aizvien biežāk aizklīst kādās tālās zemēs un jaunos iespaidos. Gribas ceļot! Dienu, divas, nedēļu. Taču mūsu vidū ir cilvēki, kuriem dota iespēja pabūt aiz savas dzimtenes robežām vairākus mēnešus – lai mācītos, atpūstos, draudzētos un uzkrātu neatsveramu pieredzi turpmākajai dzīvei. Viņus vieno Ventspils, studenta lieta un Erasmus.

6.lpp. Sports. Kausu paceļ pieci ventspilnieki

Baltijas kausa izcīņa futbolā noslēgusies ar Latvijas izlases uzvaru, un šo panākumu palīdzēja kaldināt pieci FK Ventspils futbolisti. Tik lielas ventspilnieku pārstāvniecības nacionālajā komandā vēl nebija bijis nekad.

Laiks pieteikties Trīsbumbu spēlēm

Sākusies pieteikšanās nu jau tradicionālajām Trīsbumbu spēlēm, kurās komandas sacenšas minifutbolā, ielu basketbolā un pludmales volejbolā un kuras risināsies jau ceturto reizi.

Motokrosa entuziasti pirmajā trijniekā

Ar mūsu motokrosa entuziastu dalību aizvadīts kārtējais Latvijas Alternatīvās motosporta asociācijas turnīra posms, kurš braucējiem izvērtās par ļoti nopietnu pārbaudījumu.

7.lpp. Reportāža. Zemessargi saņem jaunās formas

Sestdien visas dienas garumā jaunos kaujas formas tērpus saņēma vietējā 46. kājnieku bataljona zemessargi. Uz to bija ieradušies gandrīz 120 zemessargi. Kaujas formas tērpa komplekts ir daļa no karavīra individuālās aizsardzības sistēmas un šādus formas tērpus jau gandrīz desmit gadus nēsā mūsu profesionālā dienesta karavīri.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: