30. maijā Ventspils laukumos un parkos skanēja dažāda žanra mūzika un tika rādīts kino, aicinot ikvienu pievienoties piektdienas pastaigai un iznākt vakara gaismā!

Pastaiga iesākās Bērnu pilsētiņas estrādē, kur no plkst. 18 līdz 19 mazos skatītājus priecēja Latvijā veidotās animācijas filmas.


Skvērā Saules laiviņas valdīja īpaša noskaņa – šeit varēja apskatīt Ventspils fotogrāfu darba izstādi Mana Ventspils un noskatīties mākslas skolas priekšnesumus, dzirdēt literātus Laimdotu Sēli, Annu Auziņu, Aivaru Eipuru un Andri Akmentiņu. Mākslu mūzikas skaņās bija iespēja baudīt grupas Sigma izpildījumā.

Tirgus laukumā ar daudzveidīgu māksliniecisko programmu uzstājās slavenais Jersikas orķestris brāļu Auzānu vadībā, kā arī mūsu pašu vidējās paaudzes deju kolektīvs Kurzeme. Bērnus priecēja cirka meistari no studijas Arlekīns. Vakars noslēdzās ar balli.

Dzirnavu laukumā izskanēja dārza mūzikas koncerts kopā ar Latvijas Nacionālās operas solistiem Trīs Latvijas tenoriem - Nauri Puntuli, Guntaru Ruņģi, Miervaldi Jenču. Vakara gaitā romantisko dziedājumu nomainīja cita noskaņa – saksofonistu duets Freds Ormēns no Francijas un Ilze Lejiņa no Latvijas. Savukārt Dārza koncerta izskaņā skanēja īsts rokenrols grupas Rock’n’Berries izpildījumā.

Rātslaukumā ikvienam bija iespēja noskatīties animācijas filmu Pavasaris Vārnu ielā, spēlfilmu Mammu, es Tevi mīlu un Ghetto TV veidoto dokumentālo filmu Tas ir tikai sākums.

Arī Kuldīgas ielā skanēja mūzika - populāro popu un jazz spēlēja Junior Big Band, On Q, Jazz Quintet, Ventspils saksofonu kvartets un Ventspils Brass Renāra Lāča vadībā.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: