Piektdien, 23. maijā, Ventspils pilsētas dome pieņēma lēmumu par līdzfinansējuma piešķiršanu, ar kā palīdzību paredzēts izstrādāt labiekārtojuma tehnisko projektu Rindas ielā 23, Ventspilī.

Pēc daudzdzīvokļu mājas Rindas ielas 23 pārvaldnieka DzIB „Rindas-23” iesnieguma saņemšanas tika izvērtēta tā atbilstība un piešķirts līdzfinansējums projekta realizācijai.

 

Daudzdzīvokļu mājas Rindas ielā 23, Ventspilī labiekārtojuma tehniskā projekta izstrādei piešķirts līdzfinansējums par summu 1650.00 EUR, kas ir 50% apmērā no kopējām plānotām tehniskā projekta izstrādes izmaksām 3300.00 EUR.

 

Finanšu līdzekļi piešķirti pamatojoties uz Ventspils pilsētas saistošajiem noteikumiem Nr.15, kas paredz pašvaldības līdzfinansējumu, ar kā palīdzību var labiekārtot daudzstāvu dzīvojamo māju pieguļošās teritorijas.

 

Atgādinām, ka līdzfinansējumam var pieteikt šādas aktivitātes:

  • Brauktuves, ietves un/vai stāvlaukuma jaunbūvei, rekonstrukcijai vai renovācijai - 50% apmērā no brauktuves, ietves un/vai stāvlaukuma, tai skaitā ar to saistīto funkcionāli nepieciešamo inženierkomunikāciju, jaunbūves, rekonstrukcijas vai renovācijas izmaksām;

  • Apgaismojuma jaunbūvei, rekonstrukcijai un/vai renovācijai - 75% apmērā no apgaismojuma jaunbūves, rekonstrukcijas vai renovācijas izmaksām;

  • Citam piesaistītā zemesgabala labiekārtojumam (bērnu rotaļu laukuma, soliņu un atkritumu urnu, atkritumu konteineru laukumu, zālienu jaunbūvei, rekonstrukcijai vai renovācijai) - 75% apmērā no konkrētā piesaistītā zemesgabala jaunbūves, rekonstrukcijas vai renovācijas darbu izmaksām.

  • Tehniskā projekta izstrādei - 50% apmērā no tehniskās projekta izstrādes izmaksām.

  • Brauktuvju, ietvju un/vai stāvlaukuma esošā seguma izlases remontam – 80% apmērā no darbu izmaksām.

  • Būvuzraudzības veikšanai – 50 % apmērā no būvuzraudzības veikšanas izmaksām;

  • Autoruzraudzības veikšanai – 50 % apmērā no autoruzraudzības veikšanas izmaksām ar nosacījumu, ka izmaksas summa nepārsniedz 10% no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām.

P/I Komunālā pārvalde aicina iedzīvotājus būt aktīviem un izmantot pašvaldības pretimnākšanu, lai rastu iespēju pretendēt uz līdzfinansējumu, ar kura palīdzību varētu labiekārtot tieši savas dzīvojamās mājas pieguļošo teritoriju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: