Ventspils pilsētas dome aicina ventspilniekus būt aktīviem un izvirzīt kandidātus ikgadējai domes Lielajai balvai un Balvai.

Šos apbalvojumus Ventspils pilsētas dome iedibināja 2000. gadā, un kopš tā laika ik gadu Pilsētas svētkos sveic un apbalvo tos Ventspils iedzīvotājus un uzņēmumus, kuri, pēc ventspilnieku domām, ir veicinājuši pilsētas attīstību un nesuši Ventspils vārdu Latvijā un pasaulē.

 

Arī šogad Pilsētas svētkos notiks labāko un izcilāko ventspilnieku apbalvošana, un jebkuram pilsētas iedzīvotājam būs iespēja pateikties par labu darbu vai sasniegumiem cilvēkiem, kuri to ir pelnījuši.

 

Ventspilnieki aicināti piedalīties Ventspils pilsētas domes organizētajā aptaujā un izteikt viedokli par to, kuri cilvēki, radošās vai profesionālās grupas, kā arī juridiskās personas pelnījušas šādus apbalvojumus:

  • Lielo balvu – par izciliem sasniegumiem Ventspils vārda popularizēšanā pasaulē, kā arī par būtisku ieguldījumu Ventspils attīstībā.

  • Balvu – par augsti profesionāli veiktu darbu kādā konkrētā nozarē, uzņēmējdarbībā, pilsētas vides vai vizuālā tēla veidošanā.

Kandidātus iespējams izvirzīt:

  • Aizpildot laikrakstā „Ventas Balss” publicētās anketas un tās nogādājot domes Vispārējā nodaļā (Jūras ielā 36, 23. kabinetā), iemetot domes pastkastēs (izvietotas 40 vietās pilsētā) vai speciāli šim nolūkam izvietotajās kastēs, kuras kopā ar aptaujas anketām atrodas veikalos „TOP” Tārgales ielā 63 un Poruka ielā 16, tirdzniecības centrā „Tobago” Lielajā prospektā 3/5, Basketbola hallē Sporta ielā 7/9, tirdzniecības namā „Andrejnams” Andreja ielā 7 un Pārventas bibliotēkā Tārgales ielā 4.

  • Izsakot savu viedokli Ventspils pilsētas portālā ventspils.lv komentāros pie šīs ziņas.

Kandidātus varēs izvirzīt līdz 2. jūnijam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: