Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca šogad atkal rīkos Ventspilī dzimušo bēbīšu salidojumu. Tādēļ īpašai fotogalerijai aicina iesūtīt Ventspilī dzimušo mazuļu fotogrāfijas.

No iesūtītajām fotogrāfijām izveidotā fotogalerija tiks atklāta sirsnīgajā salidojumā, kas tradicionāli norisināsies 1. jūnijā plkst. 15.


Mazuļa bildīti digitālā formātā līdz 23. maijam var iesūtīt, rakstot uz e-pastu info@ziemelkurzemesslimnica.lv, bet tās fotogrāfijas, kuras nav digitālā formātā, var atnest uz dzemdību nodaļu. Lūgums pie bildes pievienot bērna vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un datumu.


Bēbīšu salidojuma organizatori gaidīs gan to mazuļu fotogrāfijas, kuri dzimuši pēdējo pāris gadu laikā, gan arī senāk dzimušo ventspilnieku bērnības bildes. Tāpat tiks gaidītas fotogrāfijas, kas bildētas dienā, kad jaundzimušais izrakstīts no dzemdību nodaļas, un vecāki ar mazuli nofotografēti kopā ar nodaļas personālu.


Fotogalerijas atklāšana un simboliskais bēbīšu salidojums notiks Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā 1. jūnijā, plkst. 15. Pasākumā piedalīsies arī dzemdību nodaļas esošie un bijušie darbinieki.

 

Foto: Viena no iepriekšējos gados iesūtītajām bildēm

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: