Digitālais centrs otrdien, 15. aprīlī, plkst. 17.00 aicina ikvienu interesentu uz informatīvo pēcpusdienu, kurā tiks stāstīts par digitālo fotografēšanu.

Ja vēlaties iegūt kvalitatīvu fotoattēlu, bet fotoaparātā piedāvātais auto režīms to nenodrošina, tad nepieciešams izvēlēties konkrētai videi piemērotu manuālo fotografēšanas režīmu. Lai veiktu pareizo izvēli, nepieciešamas zināšanas par fotografēšanas pamatprincipiem. Informatīvajā pēcpusdienā tiks pastāstītas būtiskākās lietas par tiem.

Nodarbības laikā varēsiet iepazīties ar nelielu ieskatu digitālās fotogrāfijas vēsturē un uzzināt par galvenajiem raksturlielumiem, kuri iespaido fotogrāfijas kvalitāti, kā, piemēram, gaismas jūtību jeb ISO, diafragmas atvērumu, ekspozīcijas ilgumu u.c. Lieti noderēs arī ieteikumi par fotoattēla kompozīcijas veidošanu un patīkamu krāsu toņu iegūšanu jeb baltā balansu, kā arī informācija par attēla pēcapstrādes iespējām.

Vēlams ņemt līdzi savu fotoaparātu, lai teorētiskās lietas varētu izmēģināt praktiski un nezināmos jautājumus noskaidrot pie pasniedzēja.

Pasākumam pieteikties var, zvanot pa tālruni 63607607 vai rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv vai Digitālajā centrā Akmeņu ielā 3. Dalība bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: