Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Būvniecības brāķis jau projektā

Projektējot ēkas Sarkanmuižas dambī 22 renovāciju un siltināšanu, pieļauta kļūda. No nama zaļajiem balkoniem drūp krāsa, jo to apdarei izmantots materiāls, kas paredzēts iekštelpām.

Ukrainā viss kārtībā

Konkursā Latvijas labākais tirgotājs 2013 uzvarētāja diplomu saņēma arī Ventspils kafejnīca Ukraina.

2.lpp. Viedoklis: „Zilonis trauku veikalā ”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Nupat tapusi atklāta vēstule, kurā Latvijas valsts prezidentu Andri Bērziņu aicina atkāpties no prezidenta amata. Tajā pausts kauns par mūsu valsts augstāko amatpersonu un sašutums, ka Latvijas intereses pārstāvot ASV prezidents Obama, Igaunijas Ilvess un Lietuvas - Gribauskaite. Izplatot vēstuli epastā, tai pievienots aicinājums «pārsūttiet vēstuli un šo ziņu pēc iespējas vairākiem saviem draugiem.» Šāda vēstule liecina, ka arī Latvijā pamanāmi Maidana iedīgļi.»

3.lpp.

Ventspilnieki attīsta Kuldīgu

Ventspilnieku projektētā un izbūvētā Stendes iela Kuldīgā saņēmusi divus apbalvojumus. 3. vieta iegūta konkursā Gada labākā būve Latvijā 2013, savukārt 1. vieta – Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku Gada balvā 2013.

Pētnieki saņem atzinības rakstus

Pieci Ventspils Augstskolas pētnieki saņēmuši domes atzinības rakstus par ieguldījumu Ventspils Starptautiskā Radioastronomijas centra darbībā un attīstībā.

4.lpp.

Amanda rāda gudrību

Katrā TV erudīcijas spēles Gudrs, vēl gudrāks klašu grupā līdz šim piedalījies kāds ventspilnieks. Arī no 9. klašu skolēnu iesūtītajām anketām izraudzīta jauniete no Ventspils.

Superpuikas gatavi uzvarēt

Visu aprīli – trešdienās – vienpadsmit braši zēni no dažādām skolām sacentīsies par Superpuikas titulu.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. ŪDEKA informē

8.lpp. Sports. Hokeja lēdijas cīnīsies par atgriešanos

Svētdien Ventspilī startēs 1. divīzijas B grupas pasaules čempionāts hokejā sievietēm, kurā vienas no pretendentēm uz uzvaru un pakāpšanos par turnīru augstāk noteikti būs Latvijas spēlētājas.

Ventspils Augstskola jau pusfinālā

Divos piegājienos LBL 2. divīzijas ceturtdaļfinālu pārvarējuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, pieliekot punktu Pārdaugavas/LU spēlētāju sezonai.

Kristāla lāsē daudz dalībnieku un medaļu

Ventspils peldētājiem padevušies sekmīgi starti pašmāju sacensībās Kristāla lāse, kas risinājās jau astoto reizi, šoreiz pulcējot ap 300 dalībnieku no deviņām pilsētām.

9.lpp. Darbs un nauda. Tikšanās ar uzņēmējiem iedvesmo

Jau tradicionāli marta pēdējā ceturtdienā Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera pulcināja visus interesentus uz Biznesa rītu. Šoreiz uzmanības centrā bija jautājumi, kā pašam neradīt demotivētu pārdevēju un kā veidot labu pārdošanas komandas darbu.

Atalgojums pieaug lielajiem un ārzemniekiem

Pētījumi rāda, ka pagājušajā gadā gandrīz trešdaļai visu nodarbināto ir palielinājusies darba samaksa. Vietējie eksperti precizē: jūtamākais algas pieaugums vērojams pārsvarā lielos uzņēmumos un uzņēmumos ar ārzemju kapitālu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: