Pavasara vēstneši jau sagaidīti – atgriezušies liela daļa gājputnu, izplaukuši pūpoli, sniegpulkstenītes un lapu kokiem pirms lapu dzīšanas tek sulas. Bet, lai sagaidītu vienu no Ventspils pavasara vēstnešiem - strūklaku ieslēgšanu, p/i “Komunālā pārvalde” šobrīd veic to apsekošanu un sagatavošanu vasaras sezonai.

Pavisam drīz laiks kļūs silts un cilvēku uz ielām vairāk, tādēļ pavasarī arī pilsētai jāatmostas visā tās daiļumā. Lai iedzīvotājus un pilsētas viesus arī šovasar priecētu visas 7 pilsētas strūklakas, tām pašlaik tiek veikta profilaktiska apkope dzinēju mehānismiem, baseinu tīrīšana, strūklaku dekoratīvo elementu daļu attīrīšana no nogulsnēm un uzspodrināšana, kā arī visu ziemā noņemto tehnoloģisko iekārtu uzstādīšana. Tāpat tiek veikta bojāto detaļu un mehānismu nomaiņa, nepieciešamības gadījumā – to remontēšana un atjaunošana.

 

Darbus plānots pabeigt šonedēļ, taču strūklakas plānots ieslēgt pirms Lieldienām.

 

Atgādinām, ka pēc vasaras sezonas strūklakas tika izslēgtas oktobrī - pie pirmajām salnām un lielākiem vējiem. Taču pavisam drīz tiks atkal ieslēgtas un šosezon pilsētā darbosies visas strūklakas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: