Ventspils dome šodien ārkārtas sēdē plāno lemt par piedalīšanos atklātajā projektu iesniegumu atlases konkursā par iespējām pretendēt uz Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansējumu elektroautomobiļu iegādei.

Ventspils pašvaldība vēlas piedalīties konkursa "Siltumnīcefekta gāzu emisijas samazināšana transporta sektorā - atbalsts elektroautomobiļu un to uzlādes infrastruktūras ieviešanai" projektu iesniegumu atlasē, lai būtiski samazinātu izdevumus vieglā transporta izmantošanai pašvaldības administratīvajām vajadzībām, vienlaikus veicinot videi draudzīga transporta iegādi un ar to saistītās infrastruktūras pilnveidošanu Ventspilī.

Ja Ventspils pašvaldības projekta iesniegums tiks atbalstīts, tad pašvaldības iestādei "Komunālā pārvalde" tiks uzdots to realizēt līdz šī gada beigām par kopējo summu, kas nepārsniedz 106 620 eiro. Tostarp Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansējums būtu 74 000 eiro, paredzot maksimālo finansējumu viena elektroautomobiļa iegādei ne vairāk kā 18 500 eiro apmērā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: