Ventspils pilsētas Pašvaldības policija informē, ka turpmāk diennakts dežūrdaļu Ģertrūdes ielā 16 varēs sazvanīt pa mobilo telefona numuru.

Pašvaldības policijā saglabāti jau zināmie dežūrdaļas telefona numuri, kurus drošības nolūkā atgādinām – 63680808, 63622934 un jaunais mobilais telefons 28680808. Savukārt policijas administrāciju Andreja ielā 3 varēs sazvanīt parastā darba laikā, zvanot uz mobilā telefona numuru 26549918.

Šāds tālruņa numurs ieviests iedzīvotāju ērtībai, informācijas vienkāršākai apmaiņai un taupības nolūkos, jo šobrīd lielākā daļa iedzīvotāju saziņai izmanto mobilos telefonus brīvā tarifa režīmā.

Tā kā strauji tuvojas pavasara un vasaras sezona, kas pilsētā ik gadu nes tūristu pieplūdumu, dažāda mēroga un veida aktivitātes, pašvaldības policija, kā vienmēr, cer uz lielu pilsētas iedzīvotāju atsaucību, sniedzot informatīvu atbalstu sabiedriskās kārtības uzraudzībā un saskatīto pārkāpumu novēršanā. Kā viens no pieejamākiem saziņas līdzekļiem ir mobilais telefons, kas gandrīz vienmēr katram ir līdzās.

Pašvaldības policija ļoti cer, ka kāds no iepriekš minētajiem numuriem tiks ieprogrammēts katra mobilajā telefonā, kas lietotājam dos drošības sajūtu, jo vajadzības gadījumā nebūs jāmēģina atcerēties, bet tikai sameklēt telefonā, zvanīt un nodot informāciju par radušos situāciju, novēroto nekārtību vai citos svarīgos gadījumos, kad nepieciešama policijas palīdzība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: