Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Dāvanu izmanto auto iegādei

Biedrība J3 vairāk nekā pirms gada izveidoja atbalsta fondu Jūrkalnes un Ances daudzbērnu ģimeņu atbalstam. Leperu ģimene ir pati pirmā, kas nupat saņēmusi fonda dāvinājumu.

Protestu draudi ir elektrošoks politiķiem

Ukrainas notikumu gaisotnē nobijusies no iespējamām provokācijām arī pašu mājās, Saeimas spīkere aicina pensionārus atcelt martā plānoto piketu. Lai tas nenotiktu, valdošā partija ir gatava atlikt elektrības tirgus atvēršanu uz vēlāku laiku.

2.lpp. Viedoklis: „Jaunā kolekcija”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Megija Zakalovska

«Gan palasot viedokļus plašsaziņas līdzekļos, gan aprunājoties ar dažādiem pazīstamiem un ne tik pazīstamiem cilvēkiem, jāsecina, ka iepirkšanās lietoto apģērbu veikalos jeb tā sauktajās humpalās jau sen vairs netiek uzskatīta par ko apkaunojošu vai nosodāmu. Cilvēki arī vairāk sāk novērtēt kvalitatīvas un dabiskas lietas, nevis dzenas pēc zīmoliem, kas, varu teikt pēc pašas pieredzes, ļoti bieži tik tiešām nenozīmē kvalitāti.»

3.lpp.

Fasādēm pietrūkst košu akcentu

Ventspils daudzdzīvokļu mājas pēc renovācijas un fasāžu atjaunošanas iegūst jaunu izskatu. Savukārt mākslinieki un arhitekti cenšas katrai ēkai piešķirt vienreizīgumu, jo māju fasādes ir sava veida mūsu pilsētas vizītkarte.

Policija lems par iejaukšanos

Saistībā ar gadījumu Popes pagastā, kad sievietei trīs grūtniecības beigušās bez rezultāta, Valsts policija apsver iespēju veikt pārbaudes.

4.lpp. Politika. Protestu draudi ir elektrošoks politiķiem

5.lpp.

Iepērcies uzmanīgi – neiepērcies

Iepērkoties lietotu apģērbu veikalos, pircējiem jābūt uzmanīgiem – nepamanīta defekta dēļ preci veikalā atpakaļ nepieņems un neapmainīs pret citu. Patērētāju tiesību aizstāvji šajā gadījumā ir veikalnieku pusē.

Noskaidro attiecības internetā

Lai noskaidrotu savstarpējās attiecības, cilvēki nereti izmanto interneta vietņu virtuālo telpu, kur, nerādot savu seju un neminot vārdu, var ievietot jebkuru informāciju par oponentu.

6.lpp. Sports. VK Ventspils paliek trīs varianti

Finiša taisnē nonācis Latvijas volejbola Nacionālās līgas regulārais čempionāts. Līdz tā galējo vietu sadalījumam atlikušas vairs tikai pēdējās kārtas spēles, taču jau šobrīd zināms, ka mūsu VK Ventspils volejbolisti tā noslēgumā ierindosies kādā no pirmajām trim vietām.

Grīva startē un pošas uz pasaules čempionātu

Jauno sacensību sezonu atklājusi mūsu šābrīža vadošā tāllēcēja Lauma Grīva, kas startējusi Latvijas Vieglatlētikas savienības (LVS) kausa izcīņas pirmajā posmā. Savukārt jau šīs nedēļas nogalē Grīvu sagaida starts pasaules čempionātā vieglatlētikā telpās.

VTO turpina cīņu par Kuldīgas godalgām

Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā noslēgušās regulārā čempionāta cīņas. Ceturto rezultātu tajās uzrādījuši mūsu VTO futbolisti, kas tādējādi kvalificējušies galvenajam finālturnīram par 1. līdz 6. vietu.

7.lpp. Ventspilnieki juku laikos. 1941. Kāšu krusts pār Ventspili

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: