Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Artūrs iekļuvis erudīcijas spēles finālā

Nākamās nedēļas ceturtdienā Ventspils 1. ģimnāzijas 8. b klase dosies uz Rīgu, lai piedalītos TV spēles Gudrs, vēl gudrāks fināla spēles ierakstā un atbalstītu klasesbiedru Artūru Sokolovski.

Lati kā izstādes eksponāts

Par piemiņu valūtai, kura makus pildīja gandrīz 20 gadus, Livonijas ordeņa pilī līdz septembra beigām skatāma latam un santīmam veltīta izstāde.

2.lpp. Viedoklis: „Bērni vai radari”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ikviens grib dzīvot labi, pie labas veselības, ar pieklājīgiem ienākumiem, darīt patīkamu darbu, un saņemt gandarījumu gan naudas izteiksmē, gan morālu un emocionālu.»

3.lpp.

Veikali gatavi pircēju pieplūdumam

Pavasaris atnāk ne vien putnu balsīs, bet arī krāsains kā puķu pušķis 8. marta svētkos. Varam šos svētkus svinēt vai vienaldzīgi noskatīties, kā to dara citi, bet Ventspils puķu veikali un saloni ir gatavi vienai no savām veiksmes dienām.

Artūrs iekļuvis erudīcijas spēles finālā

Nākamās nedēļas ceturtdienā Ventspils 1. ģimnāzijas 8. b klase dosies uz Rīgu, lai piedalītos TV spēles Gudrs, vēl gudrāks fināla spēles ierakstā un atbalstītu klasesbiedru Artūru Sokolovski.

Ekspremjera upuri cerētos augļus nenes

Atgriežamies politiskajā realitātē. Saprotot, ka izredzes sēdēt augstajā Eiropas Komisijas prezidenta krēslā ir tuvu nullei, Valdis Dombrovskis atsaucis savu kandidatūru par labu Luksemburgas ekspremjeram.

4.lpp. Lasītprieks. Atspēko stereotipu par profesiju

Sabiedrībā iesakņojies stereotips, ka bibliotekāra profesija ir garlaicīga, taču paši bibliotekāri to atspēko visi kā viens. Iemeslu, kāpēc viņiem sava profesija patīk un šķiet interesanta, ir daudz, un tie ir tikpat dažādi kā paši bibliotekāri.

Novadā katra diena ir citādāka

«Tā ir iespēja atrast un izcelt darbīgus, radošus un pašaizliedzīgus mūsu mazo gaismas piļu darbiniekus,» teikts konkursa Pagasta bibliotekārs – gaismas nesējs pieteikumā. Tāpēc apzinājām Ventspils novadā strādājošos bibliotekārus, lai uzzinātu par viņiem ko vairāk.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. Ziņas. Reklāma.

8.lpp. Sports. Zeidaka debijā BK Ventspils sasit LU

Vienu no šīs sezonas graujošākajām uzvarām izcīnījuši BK Ventspils basketbolisti, kas Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas mačā savā laukumā ar 106:52 sakāva Latvijas Universitāti. Šī spēle bija nozīmīga arī ar to, ka tajā BK Ventspils sastāvā oficiālā mačā debitēja spēka uzbrucējs Kristers Zeidaks.

Futbola izlase atzīst Maķedonijas pārākumu

Pirmo spēli šajā gadā aizvadījusi Latvijas nacionālā futbola valstsvienība, kas pārbaudes mačā izbraukumā ar 1:2 (0:1) piekāpās Maķedonijai. Tiesa, vienīgo reizi bumba pretinieku vārtos pabija diezgan kuriozā veidā, kad to savos vārtos izcili neveiksmīgā kārtā raidīja aizsargs Daniels Georgijevskis.

9.lpp. Intervija. Latviešu spēks – lauku cilvēka sīkstums

Nupat spilgtu un patīkamu emociju noskaņās aizritējušas olimpiskās spēles Sočos. No mūsu olimpiešiem augstākā kaluma medaļas izcīnīja bobslejisti, kurus trenē Ventspils novadnieks SANDIS PRŪSIS. Viņš intervijā stāsta par bobsleja vēsturi, startiem olimpiādēs, par to, kur slēpjas latviešu spēks, un turpmākajām iecerēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: