Šonedēļ sākušies būvdarbi vēl četros objektos Ventspils ūdenssaimniecības attīstības projekta 3.kārtā.

Ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūve uzsākta privātmāju rajonos Ēdoles ielā, Mazā Ozolu ielā un Ausekļa ielā, kā arī daudzdzīvokļu māju iekškvartālā Lidotāju ielā Nr.18.

Šajos četros objektos tiks izbūvēti gandrīz 1,6 km ūdensvada un tikpat kanalizācijas tīkli ar to atzariem uz privātīpašumiem. Tas dos iespēju 46 mājsaimniecībām saņemt tīru ūdeni un kanalizāciju novadīt pilsētas centralizētajā tīklā.

Privātmāju iedzīvotāji tiek aicināti pieslēgt savus īpašumus izbūvēto tīklu atzariem. Pašvaldības SIA „ŪDEKA” piedāvā arī palīdzību tīklu izbūvē privātīpašumos. Tīklu izbūvi ir iespējams uzticēt uzņēmuma speciālistiem, noslēdzot līgumu. Iespējams arī vienoties par šo darbu apmaksas kārtību, piemēram, paredzēt apmaksu pa daļām. Atgādinām, ka tīklu pieslēguma shēmas sagatavošana joprojām ir bezmaksas pakalpojums. Sīkāka informācija par pieslēgšanās iespējām pieejama pašvaldības SIA „ŪDEKA”, tālr. 63661495.

Būvdarbi Ēdoles ielā un Mazajā Ozolu ielā plānoti līdz decembra beigām, Lidotāju ielas Nr.18 iekškvartālā – līdz novembra beigām, savukārt Ausekļa ielā darbi līdz decembra beigām tiks pabeigti posmā no Embūtes ielas līdz Saldus ielai, bet otrs posms no Embūtes ielas līdz Rindas ielai tiks izbūvēts nākamgad līdz jūlija beigām.

Ēdoles ielā darbus par 38 tūkstošiem latu (bez PVN) veiks pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts”, savukārt SIA „Ostas celtnieks” darbus veiks Lidotāju ielas Nr.18 iekškvartālā par 57 tūkstošiem latu, Mazā Ozolu ielā par gandrīz 24 tūkstošiem latu un Ausekļa ielā par 207 tūkstošiem latu. Šie būvuzņēmēji tiesības veikt būvdarbus ieguva atklātā iepirkumu konkursā.

Jau informējām, ka pirmie būvdarbi projekta ietvaros sākās pagājušā nedēļā trīs objektos privātmāju rajonos Gāliņciemā un Zāžciemā – Līgatnes ielā posmā no Kuldīgas ielas līdz Vārves ielai, Augļu ielā posmā no Riekstu ielas līdz Pulkveža ielai, un Mārtiņa ielā posmā no Riekstu ielas līdz Dobeles ielai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: