Kā ik gadu pie ventspilniekiem nonāk Ventspils pašvaldības atskaite par paveikto gada laikā.

Atskaite ir sagatavota, akcentējot pašvaldības darbu šādās nozarēs: infrastruktūra un labiekārtošana, jaunas darbavietas un atbalsts uzņēmējdarbībai, sociālā palīdzība, sabiedriskais transports, kārtība un drošība, pilsētas vide un tās aizsardzība, ūdenssaimniecības attīstība un siltumapgāde, pašvaldības darbs valsts, Eiropas Savienības un citu resursu finansējuma piesaistē, sports, veselība, izglītība, kultūra un pašvaldības ikdienas dialogs ar iedzīvotājiem.

Atskaite sagatavota septiņās daļās un no šā gada 29.septembra nonāk pie iedzīvotājiem kopā ar laikrakstu „Ventas Balss”. Tie, kuri neabonē laikrakstu „Ventas Balss”, pašvaldības atskaiti saņems savās pastkastītēs.  Lai atvieglotu pašvaldības atskaitē publicētās informācijas pieejamību jebkurā Jūs izdevīgā laikā, tā tiks publicēta Ventspils portālā www.ventspils.lv sadaļā „Pašvaldība”.

Ventspils pilsētas pašvaldība atskaiti iedzīvotājiem sagatavo un publicē katru gadu kopš 2003. gada, un tās mērķis ir informēt ventspilniekus par pašvaldības paveikto dažādās tās darbības jomās.

Aicinām iepazīties ar atskaiti un, izmantojot Ventspils pašvaldības portālu, Ventspils pilsētas domes pastkastes, Iedzīvotāju informācijas centra starpniecību vai sūtot e-pastu uz marketings@ventspils.gov.lv, paust savu attieksmi un viedokli par pilsētas attīstību. Pateicamies Jums par pausto kritiku un aizrādījumiem – tie palīdz pašvaldībai neieslīgt pašapmierinātībā un arī turpmāk Ventspilij pamatoti saukties par Latvijas sakārtotāko pilsētu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: