No 1. oktobra var abonēt visus preses izdevumus, arī Ventas Balsi, 2011. gadam.

Tie pilsētnieki, kas izvēlējušies Ventas Balss tiešo piegādi, redakcijā laikrakstu var abonēt jau kopš septembra. Abonēšanas un preses piegādes nodaļas vadītāja Dagnija Čurkina atzīmē, ka pats pirmais abonents pasūtinājis avīzi krievu valodā uz visu gadu.

Viņa atgādina, ka Ventas Balss pastnieki avīzi pilsētas abonentiem nogādā jau līdz plkst. 8 no rīta. Abonēšanas maksa palikusi tāda pati, kā pērn, un, starp citu, parakstoties uz laikrakstu redakcijā, nav jāmaksā par pakalpojumu, kā tas ir pastā.

Latvijas Pasta priekšrocība savukārt ir tā, ka tas piegādā presi visā Latvijas teritorijā.

Preses izdevumus nākamajam gadam var pasūtīt visās pasta nodaļās, arī Ventspils novadā. Latvijas Pasta sabiedrisko attiecību speciāliste Agija Tērauda informē, ka iedzīvotāji to var izdarīt tā, kā katram ērtāk. Pasta nodaļās, kas aprīkotas ar tiešsaistes kases sistēmu, un pasta mājas lapā internetā varēs abonēt līdz 25. decembrim, pārējās pasta nodaļās, pie pastniekiem un pa informatīvo tālruni 67008001 – līdz 20. decembrim.

Izmantojot abonementa pieteikumu, ko izplatīs kopā ar preses abonēšanas katalogu 2011. gadam, – līdz 15. decembrim. Preses izdevumu katalogs pašlaik pieejams pasta nodaļās, bet iepriekšējā gada abonenti to saņems no nākamās nedēļas. Iemesls – tādēļ, ka šobrīd pastkastītes pilnas ar priekšvēlēšanu reklāmām.

Latvijas Preses izdevēju asociācijas valdes priekšsēdētāja vietnieks un reģionālo izdevēju pārstāvis Guntars Līcis atklāj, ka reģionālajai presei ir stabilas pozīcijas, jo daudzviet tas ir vienīgais informācijas avots.

Ja rodas jautājumi par Ventas Balss abonēšanu, zvaniet abonēšanas un preses piegādes nodaļas vadītājai Dagnijai Čurkinai pa tālruni 63620840.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: