Elektroniskā skolvadības sistēma „e-klase” iegūst arvien lielāku atsaucību skolotāju, skolēnu un viņu vecāku vidū, tāpēc arvien jaunas skolas pievienojas „e-klases” lietotāju pulkam.

   

Ventspilī šajā sistēmā ir iesaistījušās visas skolas, taču atsevišķas klases šo pieredzi šogad apgūst pirmo reizi vai gatavojas to darīt tuvākajā nākotnē. Kļūstot par e-klases lietotāju, skolotājiem tiek dota iespēja automātiski veidot dažādus pārskatus un atskaites, kā arī analizēt, vadīt un uzlabot mācību procesu.

 
Sekmīgāka informācijas apmaiņa starp pedagoģisko personālu, skolēnu un viņa vecākiem tiek nodrošināta izmantojot elektronisko dienasgrāmatu, kurā atrodami stundu saraksti, mājas darbu uzdevumi, stundu izmaiņas. Ar interneta palīdzību vecāki seko līdzi savu bērnu sekmēm un var sazināties tiešsaistē ar skolotājiem, kas nodrošina savlaicīgu informācijas apmaiņu starp ģimeni un skolu.
 
Iepriekšējo gadu pieredze rāda, ka ne visiem ir viegli piemēroties jaunām pārmaiņām. Strādājot elektroniskajā vidē ir nepieciešamas jaunas zināšanas, lai precīzi savadītu informāciju par skolu, skolēniem un iegūtu pedagoģiskā procesā nepieciešamo dokumentāciju.
Tāpēc, lai skolotājus iedrošinātu un apmācītu lietot jauno darba instrumentu, Ventspils Digitālais centrs sadarbība ar skolvadības sistēmas „e-klase” autoru un uzturētāju SIA „DEAC” organizēs apmācības kā strādāt un pielietot šo programmu ikdienas darbā.
 
Lai apgūtu „e-klases” lietošanas pamatus un turpmāk piedalītos mūsdienīga izglītības procesa veidošanā, sākumskolas skolotājus gaidīsim trešdien, 6. oktobrī, plkst. 14.00, pārējo klašu skolotājus plkst. 16.00 Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, Ventspilī. Iepriekš var pieteikties pa tālruni 63607607 vai e-pastu vdc@digitalaiscentrs.lv.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: