Trešdien, 5. februārī, plkst. 18.30 tiešraidē portālos ventspils.lv un ventasbalss.lv, kā arī SIA „SkaTVis” kabeļtelevīzijas tīkla informatīvajā kanālā Ventspils pilsētas domes vadība stāstīs par paveikto 2013. gadā.

Uz iedzīvotāju jautājumiem atbildē priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks, Ventspils pilsētas domes Iepirkumu komisijas priekšsēdētājs, Ekonomikas un budžeta komisijas, Pilsētas attīstības komisijas loceklis, Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētājs un Finanšu komitejas loceklis Aigo Gūtmanis un Ventspils pilsētas domes Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas priekšsēdētājas vietnieks, Izglītības komisijas un Kultūras komisijas loceklis, Ventspils Mūzikas vidusskolas direktors Andris Grigalis.

 

Jautājumus iespējams uzdot: portālā ventspils.lv un portālā ventasbalss.lv pie šīs ziņas, sūtot e-pastu vtvt@skatvis.net, kā arī zvanot darba dienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no 13.00 līdz 17.00 pa tālruni 636 01183. Tāpat arī sarunas laikā būs iespējams piezvanīt uz studiju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: