Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pats skaistākais, gudrākais un mīļākais

Suns bijis un joprojām ir cilvēka visuzticīgākais līdzgaitnieks. Lai arī vēsturiski suņu uzdevums ir bijis sargāt, palīdzēt sagādāt medījumu, būt par transporta līdzekli utt., šodien tie pārsvarā kļuvuši par ģimenes mīluļiem.

Pirmais eiro budžets pieņemts

Apstiprināts Ventspils pilsētas budžets 2014. gadam. Apzinoties ekonomisko situāciju valstī, sociālie izdevumi tajā plānoti vairāk nekā 4 miljoni eiro, kas ļaus saglabāt pabalstus esošajā apmērā. Klāt nācis arī jaunums – bērna piedzimšanas pabalsts Ventspilī deklarētajiem.

 

2.lpp. Viedoklis: «Smalkās robežas», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Morāle ir skaistums, tā nepakļaujas nekādiem likumiem.

Likumi tikai kaitē tās skaistumam; drastisku likumu ieviešana liecina nevis par kārtību, bet gan par cilvēka morālās neveiksmes atzīšanu, tā uzskatīja Konfūcijs.»

 

3.lpp.

Pārventā atkal dzīvokļos salst

Vakar daudzi Pārventas iedzīvotāji sūdzējās par aukstumu dzīvokļos. Pirmdienas vakarā labā krasta katlumājā nedarbojās viens no trīs katliem, tādēļ katlumāja nevarēja nodrošināt normālu siltuma padevi patērētājiem.

Skandalozais veikaliņš izsprūk no atbildības

Seksa skandāls ap Ventspils veikaliņu ir pierimis. Visticamāk, iesaistītie izvairīsies arī no atbildības par fizisko personu datu aizsardzības pārkāpšanu attiecībā pret pircējiem.

 

4.lpp. Mīluļi. Pats skaistākais, gudrākais un mīļākais

 

5.lpp. Skatuve.

 

6.lpp. Sports. Vilka, vilka, bet neizvilka

«Citreiz iemet, citreiz ne – tāds ir basketbols. Protams, vienmēr gribas vinnēt, bet šoreiz nesanāca,» diezgan piezemētā garastāvoklī zaudējumu FIBA Izaicinājuma kausa spēlē pret Ļubercu Triumph īsumā raksturo BK Ventspils galvenais treneris Roberts Štelmahers.

Skonto vārti paliek neieņemti

Otro spēli Latvijas Virslīgas Ziemas kausa izcīņas turnīrā aizvadījuši FK Ventspils futbolisti. Īstā bezkompromisa cīņā, brīžiem asā, brīžiem emocionālā, viņi ar 0:1 (0:0) piekāpās vienam no principiālākajiem pretiniekiem – Skonto.

Saasinās cīņa par labāko četrinieku

Aizvadītas kārtējās regulārā turnīra spēles Ventspils pilsētas 12. atklātajā kērlinga čempionātā, kurās no ieskaites punktu zaudēšanas nespēja izvairīties neviena no trim līdervienībām – Pērles, Ventspils novads un Ice Storm.

 

7.lpp.

Startē muzikālā projektā

Vēl viens ventspilnieks, Roberts Bahmans, nolēmis iemirdzēties talantu šovu zvaigžņotajās debesīs un pierādīt, ka mūspusē dzīvo cilvēki ar skanīgākajām balsīm.

Gudrību filmē sešas stundas

Vēl viena Ventspils meitene – 6. vidusskolas 7.b klases skolniece Elīna Oliņa – pārbaudījusi savas zināšanas skolēnu erudīcijas spēlē Gudrs, vēl gudrāks, ko organizē Latvijas Televīzija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: