Pie deviņiem panākumiem apstājusies VK "Ventspils" uzvaru sērija Latvijas Nacionālajā volejbola līgā - sestdien tika izcīnīts devītais panākums pēc kārtas, taču jau nākamajā dienā sekoja zaudējums.

Sestdien ventspilnieki savā laukumā uzņēma SK "Cēsis" komandu un maču sāka ar zaudētu setu 23:25. Jau nākamajā setā triumfēja mājieniki (25:19), kas trešajā uzvarēja vēl vieglāk - 25:16. Nonākuši soļa attālumā no zaudējuma, vidzemnieki sasparojās, un ceturtajā setā cīņa risinājās punkts punktā. Tomēr tā noslēgumā veiksme bija VK "Ventspils" spēlētāju pusē, kas paveica to pašu, ko cēsinieki pirmajā, uzvarot 25:23. Tas nozīmēja, ka ventspilnieki visā spēlē uzvar ar 3:1, izcīnot devīto panākumu pēc kārtas.

Diemžēl desmit maču uzvaru sēriju sasniegt neizdevās. Spēlējot otro dienu pēc kārtas, VK "Ventspils" spēlētājiem nesanāca tikt pie uzvaras ne tikai mačā, bet arī kādā setā. Limbažnieki no Ventspils aizveda uzvaru 3:0 (-19, -20, -15).

Turnīra tabulā VK "Ventspils" volejbolisti saglabā pirmo vietu, tiesa tikai par punktu apsteidz Mārupes un Aizkraukles komandas, kurām turklāt vēl ir rezervē viena spēle. Nākamo maču VK "Ventspils" aizvadīs 8. februārī, savā laukumā tiekoties ar VK "LSPA/Ķekavas novads".

Spēles VK Ventspils - Limbaži foto

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: