8. decembrī pirmizrādi piedzīvoja muzikālā komēdija „Sniegbaltītes skola”. Izrādes aktieru ansambli veido Latvijā pazīstami mākslinieki, mūziķi un TV zvaigznes. Šī izrāde ir brīnišķīga izklaide un atpūta visai ģimenei bez vecuma ierobežojuma.

Muzikālās komēdijas pamatā ir leģendārā pasaka par Sniegbaltītes skolu, kas tapusi pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados (autors Gregorija Landau un komponists Gregorijs Teplickis)

Latvijā mēs šo iestudējumu pazīstam jau no 1954. gada, kas tapa radio lugas formātā (galvenajās lomās Vera Singajevska, Velta Skurstene un citas skatuves leģendas).

 

Ar šo ziemas pasaku jau ir uzaugušas vairākas paaudzes, bet pats stāsts, kas izturējis laika pārbaudi un ieguvis jau kulta statusu, savu aktualitāti nav zaudējis arī šodien, pateicoties milzīgajai labestības un humora devai, kā arī brīnišķīgajai mūzikai, kas pavada lugas varoņus viņu piedzīvojumos.

 

Izrādē vecākiem būs iespēja tikties ar jau sen pazīstamajiem un iemīļotajiem lugas varoņiem, savukārt bērniem tas būs īsts piedzīvojums, paverot Sniegbaltītes skolas durvis. Izrāde „Sniegbaltītes skola” ir veidota divos cēlienos ar vienu starpbrīdi, kura laikā bērniem būs iespēja tikties ar pasakas varoņiem klātienē, saņemt no viņiem piemiņas kartītes ar autogrāfu.

 

LOMĀS: Liene Šomase, Jānis Jarāns, Santa Didžus, Jānis Kirmuška, Paula Dukure,

Dainis Porgants, Jūlija Ļaha, Enriko Avots, Laila Kirmuška, Jānis Elsts, Maija Romaško, Jānis Buķelis

REŽISORS: Ivars Lūsis

KOSTĪMU MĀKSLINIECE: Anita Znutiņa-Šēve

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: