Pēc pieteikumu izvērtēšanas un pirmās kārtas noslēgšanās noskaidroti balvas "Drošākais uzņēmuma autoparks 2013" finālisti.

Konkursa žūrija pēc pieteikumu izvērtēšanas un Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja datu analīzes finālam izvirzīja 12 uzņēmumus no visas Latvijas, tajā skaitā arī pasažieru pārvadātāji "Ventspils reiss".

Finālā ducī vēl iekļāva pasažieru pārvadātāju "Jelgavas autobusu parks", pārtikas uzņēmumu "NP Foods", auto dīleri "Volvo Truck Latvia", auto transportēšanas uzņēmumu "Kurbads un Ko", Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, pasažieru pārvadātāju "Jēkabpils autobusu parks", zāļu ražotāju "Grindeks", apsardzes firmu "Grifs AG", pasažieru pārvadātāju "VTU Valmiera", kravas autotransporta uzņēmumu AS "Delta LV" un dabasgāzes pārvades, uzglabāšanas, sadales un realizācijas operatoru AS "Latvijas Gāze".

Žūrija šī gada decembrī un 2014. gada janvārī klātienē apmeklēs katru no finālā iekļuvušajiem uzņēmumiem, lai ar padziļinātas anketas un intervijas palīdzību izvērtētu konkursantus, nosakot Latvijā drošāko uzņēmuma autoparku. Dalībniekus vērtēs "Baltas" galvenais risku parakstītājs Edgars Goldmanis, "Drošas braukšanas skolas" valdes loceklis Edmunds Ozolnieks, auto eksperts un žurnālists Normunds Avotiņš, kā arī satiksmes psiholoģe Daina Voita.

Gada balvas ieguvēji tiks paziņoti janvārī.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: