Olimpiskā centra Ventspils atklātajā čempionātā hokejā pie panākumiem tikuši Kureksa un Brocēnu hokejisti.

Kurekss spēlētāji tikās ar Rodeo, un spēle izvērsās tiešām spraiga. Jau pirmajā minūtē rezultātu atklāja Rodeo (Oskars Valters), taču sāncenšu atbilde bija tiešām iespaidīga. Jau līdz trešdaļas beigām Kurekss izvirzījās vadībā 2:1, divas reizes precīzi metot Gustavam Celmam, bet otrā vidū panāca arī trīs vārtu pārsvaru (Mārtiņš Feifers, Ingus Grosbergs). Periodā izskaņā Rodeo cerības uz pozitīvu iznākumu atjaunoja Edgars Valters, bet divarpus minūtes līdz mača beigām Edgars Kurpics sāncenšu pārsvaru samazināja līdz minimumam. Tomēr vēlreiz pārspēt Salvi Skaraini Kurekss vārtos motokrosistiem neizdevās. Līdz ar to Rodeo komanda piedzīvoja jau otro neveiksmi pēc kārtas, bet Kurekss tā bija otrā uzvara trīs mačos (vēl arī zaudējums pēcspēles metienos).

Vēl dramatiskāk izvērsās Brocēnu un VNHK spēle, kurā bija nepieciešami arī pēcspēles metieni. Rezultātu mača astotajā minūtē atklāja novadieks Edgars Kukainis, taču jau pusminūti vēlāk Guntars Slūtiņš izlīdzināja rezultātu. Pēc otrās trešdaļas ar 2:1 vadībā bija brocēnieši (Gundars Gaušis), bet trešais periods bija visrezultatīvākais. Tā sākumā Kukainis panāca izlīdzinājumu, bet pēdējā minūtē Mareks Vieško vēlreiz izvirzīja vadībā Brocēnu komandu. Taču tie vēl nebija uzvaras vārti, jo desmit sekundes līdz mača beigām Miks Matevičs izlīdzināja rezultātu. Bullīšos pārāki tomēr izrādījās Brocēnu hokejisti, bet uzvaras vārti Gauša rēķinā.

Ar septiņiem punktiem trīs mačos līderi ir Kurekss spēlētāji, pieci punkti divos mačos Dundagas rēķinā, viena spēle un divi punkti Brocēnu hokejistiem, viens punkts VNHK, bet bez punktiem divos mačos palikuši Rodeo spēlētāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: