Noslēdzies Ventu bankas 1.spēļu maratons, kurā galveno balvu 1000 ventu ieguva ventspilnieks Artūrs Krastiņš.

Viņš diennakts laikā nopelnīja 10120 ventu, kas saskaņā ar maratona noteikumiem dubultojās. Līdz ar to Artūra kontā ieripoja 20240 ventu. Maratons notika par goduVentspils virtuālā vēstniecība www.visitventspils.com 2 gadu jubilejai, un tā laikā Ventspils Tūrisma informācijas centrs prezentēja jauno vēstniecības produktu – virtuālās spēles „Ventspils dārgumi” un „Atklāj Ventspili!”.

 

Maratonā piedalījās 208 cilvēki. Diennakts laikā jaunās spēles tika izspēlētas 3525 reizes un dalībnieki savos kontos uzkrāja 341815 ventu. Visvairāk dalībnieku bija no Latvijas, bet spēles pirmajā dienā tika spēlētas arī Lietuvā, Krievijā, Lielbritānijā, Igaunijā, Zviedrijā, Vācijā, Francijā, Portugālē un Bulgārijā.

 

Jau informējām, ka par jauno ventu pelnīšanas iespēju Ventu bankas klienti pirmo reizi uzzināja ar e- pastu apziņošanas sistēmu, kas nodrošina komunikāciju klientiem septiņās valodās.

 

Spēles ir jauns produkts, kas paplašina Ventspils naudas – ventu pelnīšanas iespējas un tapušas sadarbībā ar SIA „Kurzemes Democentrs”. Jubilejas reizē Ventspils virtuālās vēstniecības klientiem tika piedāvātas pirmās divas, bet sagatavošanā ir vēl 4 spēles,kas būs pieejamas jau decembra beigās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: