Jau astoto gadu Ventspils Augstskolas studentu rīkotais labdarības projekts "Radi Brīnumu" uzsāk savu gaitu ar jaunu mērķi - finansiāli atbalstīt Andri Rēdeli. 

Rīkojot „Radi Brīnumu” projektu pirmajā gadā izdevās atbalstīt 4 bērnus - sešus gadus veco Elizabeti ar iedzimtu kaulu displāziju, astoņus gadus veco Renāru, kurš slimo ar bērnu cerebrālo trieku, ka arī mazo Reini ar ļoti reti sastopamu saslimšanu - ģenētiski iedzimtu progresējošu muskuļu vājumu un Andri, kuram gripas komplikāciju rezultātā radās dzirdes traucējumi. Tomēr pagāja gadi un Andrim nepieciešama mūsu palīdzība - jauni dzirdes aparāti, kuri izmaksātu 3370 Ls, lai varētu pilnvērtīgi izbaudīt dzīvi, kā arī mācības Ciravas Profesionālā vidusskolā.

 

„Radi Brīnumu” projekts ietvēr sevī dažādus pasākumus līdzekļu iegūšanai ne tikai Andrim, bet arī palīdzības sniegšanu nodibinājumam Daudzfunkcionāls centrs ģimenei, jaunatnei, sabiedrībai "Spēkuguns" un fondam „Dzīvības maize”.

 

3.decembrī Ventspils Galvenā bibliotēkā, Pārventas bibliotēkā un Ventspils Augstskolas bibliotēkā tiks izvietotas vēlējumu eglītes, uz kurām būs kartiņas ar bērnu Ziemassvētku vēlmēm no šiem centriem. Ikvienam apmeklētājām līdz 20. decembrim ir iespēja paņemt kartiņu un iepriecināt kādu no maziem enģeļiem.

 

Informācija par turpmākiem pasākumiem sekos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: