Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA) kampaņas „Atklāj Latviju no jauna!” ietvaros uzsāk unikāla videostāsta - “Latvija bilžu rāmītī”- veidošanu. Līdz 1. decembrim ikvienam interesentam ir iespēja balsot par skaistāko Latvijas vietu video fragmentiem, no kuriem tiks izveidots Latvijai veltīts videostāsts.

TAVA sadarbībā ar Latvijas jaunatklāšanas raidījuma „TE!” komandu ir apkopojuši skaistāko Latvijas vietu video fragmentus gan no vietējā tūrisma veicināšanas kampaņas „Atklāj Latviju no jauna!” 20 vēstnešu videostāstiem, gan raidījuma TE!” sērijām un aicina ikvienu Latvijas iedzīvotāju, kā arī visā pasaulē mītošos latviešus kopīgiem spēkiem izveidot unikālu, pašu radītu videostāstu. Videostāstu veidos „Vides filmu studija”, bet tā pavadījums būs īpašs Renāra Kaupera un grupas „Prāta Vētra” dziesmas aranžējums.

 

Par skaistākajām Latvijas vietām iespējams balsot aplikācijā „Atklāj Latviju no jauna!” lapā portālā Draugiem.lv (http://www.draugiem.lv/AtklajLatviju), kur arī varēs sekot līdzi video stāsta balsojuma norisei un Latvijas skaistāko vietu topam. Katram lapas sekotājam katru dienu ir iespēja balsot par vairākiem video fragmentiem. Balsojums par „Latvija bilžu rāmītī” iekļautajām vietām noslēgsies 1. decembrī, bet videostāsta pirmizrāde plānota 10. decembrī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: