NVO pārstāvji ir parakstījuši sadarbības memorandu ar mērķi veicināt ģimeņu harmonisku attīstību, īstenojot kopīgas aktivitātes visos Latvijas reģionos.

NVO Sadarbības platformas kopīgais mērķis ir savā darbībā un esošo resursu ietvaros iesaistīties pašvaldību un valsts pārvaldes lēmumu pieņemšanā un īstenošanā, tā veicinot ilgtspējīgas sabiedrības attīstību. To plānots sasniegt, tajā skaitā īstenojot kopīgas aktivitātes projektā “NVO līdzdalība ģimeņu politikā ilgtspējīgai sabiedrības attīstībai”.

 

Sadarbības memorandu parakstīja biedrība „Ģimenes spēks” (Ventspils) pārstāve, Iecavas ģimeņu ar bērniem biedrības „Marabella” (Iecava) pārstāves, biedrības „Tukuma Dāmu Klubs” (Tukums) pārstāve, daudzbērnu ģimeņu biedrības „Dēkla” (Tukums) pārstāve, nodibinājuma „ECO PARTNERS” (Rīga) pārstāve, nodibinājuma „Mamma mammai fonds" (Kuldīga) pārstāves.

 

Projekts “NVO līdzdalība ģimeņu politikā ilgtspējīgai sabiedrības attīstībai” tiek īstenots no 2013. gada 19. jūlija līdz 2015. gada 31. decembrim Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta 2009. - 2014. gada perioda programmas „NVO fonds” apakšprogrammas „NVO darbības atbalsta programma” ietvaros. Tā mērķa grupa ir NVO, pašvaldību darbinieki un ģimenes. Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: