Pamatīgas nepatikšanas un raizes aizvadītās nakts vētra sagādājusi Užavā, kur pilnībā bez jumta palikusi daļa Baptistu draudzes nama ēkas.

Vienā no ēkas galiem spēcīgais vējš pilnībā noplēsis tikai šovasar atjaunoto jumtu, bet no krītošajiem kokiem cietuši arī logu stikli, kas gan nav lielākā bēda. Vietā, kur vējš sabojājis jumtu, tagad faktiski nav palicis nekas, vien atsevišķas sijas, kas nozīmē, ka nepieciešami ļoti lieli ieguldījumi, lai visu atkal atjaunotu. Taču tas ir nepieciešams, jo tuvojas ziema.

Užavas draudzes priekšnieks Ziedonis Potapovs ventasbalss.lv skaidroja, ka, mainot jumtu, iztērēti visi iekrājumi, tāpēc šobrīd nav īsti skaidrs, kur ņemt līdzekļus remontam. «Bija jau ieradušies pārstāvji no firmas, kas pirms tam mainīja jumtu, un aprēķināja, ka remonts izmaksātu apmēram 3000 latu. Šādas summas mūsu rīcībā, protams, nav, tāpēc atliek cerēt uz kādiem labvēļiem. Bez šaubām, jumts ir jāatjauno, jo paši varat iedomāties, kas bez jumta ziemā notiks ar ēku,» spriež Ziedonis.

Užavas Baptistu draudze neatteiktos arī no ziedojumiem, kurs var ieskaitīt tās kontā Swedbank LV19HABA0551030899413, reģistrācijas numurs LV 90000890848

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: