Vakar Ventspils brīvostā notika tikšanās ar skandināvu IT uzņēmumu Edigard un Nets pārstāvjiem par iespējamo paplašināšanos Ventspilī. Edigard ir izveidojis uzņēmumu ITP Baltic, kas Ventspilī strādā aptuveni gadu un nodarbina 5 darbiniekus, pārsvarā Ventspils Augstskolas absolventus.

Uzņēmums nodarbojas ar programmēšanu – apkalpo Edigard izstrādāto uzņēmumu procesu vadības sistēmu. Nets ir Edigard sadarbības partneris un kopumā nodarbina vairāk nekā 2000 darbinieku. Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmuma AS Edigard filiāle Ventspilī SIA ITP Baltic aicina komandai pievienoties divus programmētājus, ziņo Ventspils Augsto tehnoloģiju parks (VATP), kura paspārnē uzņēmums darbojas. Tā ir lieliska iespēja pievienoties patstāvīgai un augošai IT speciālistu komandai vienā no visstraujāk augošajiem informācijas tehnoloģiju uzņēmumiem Norvēģijā.

 

Ar vakancei nepieciešamajām prasmēm var iepazīties VATP mājaslapā. Uz vakancēm var pieteikties līdz 15. novembrim, sūtot savu CV uz e-pastu vera@edigard.no.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: