Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Lemberga hūtes veiksmes stāsts

Viens no Ventspils veiksmes stāstiem ir Piedzīvojumu parka izveide, kas aizsākās ar mākslīgā slēpošanas kalna Lemberga hūte izbūvi. Šobrīd objekts ir gan tūristu magnēts, gan arī vietējiem ļauj aktīvi atpūsties. Pateicoties jaunajām atrakcijām, šogad parks piedzīvojis īpašu uzrāvienu – apmeklētāju skaits pieaudzis vairākkārt.

Mainīsies un tirgosies ar mantām

Sestdien Ventspils tirgū iecerēts tirdziņš, kurā cilvēki varēs mainīties un tirgoties ar lietām, kas pašiem vairs nav vajadzīgas, bet citiem vēl var noderēt. Šāda pieredze ir arī biedrībai Ģimenes spēks, kas noorganizējusi divas šādas akcijas un ir gatava ar savu dalību atbalstīt šāda tirdziņa ieceri.

2.lpp. Viedoklis: „Par lietām”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Trauki, segu pārvalku kalni, kas pūrā no vecmāmiņas, kafijas dzirnaviņas, kaut vietā sen nopirktas jaunas, aizkari, kas pirms daudziem gadiem nomainīti, bet roka tomēr neceļas izmest, jo vēl tik labi saglabājušies... Tā varētu saukt un saukt lietas, ko gandrīz ikviens varētu atrast savos skapjos un pažobelēs. Tās klusē un gaida brīdi, kad varbūt kādam vēl būs derīgas. Lietas skumst nelietotas, bet tajā pašā laikā ir daudzi, kam tās noderētu.»

3.lpp.

Uzskaitīs pēc ievada skaitītājiem

Valdība apstiprinājusi grozījumus kārtībā, kādā tiek aprēķināts patērētais ūdens daudzums daudzdzīvokļu mājās. Mūsu pilsētā šie grozījumi skar aptuveni 20 daudzdzīvokļu mājas. Tomēr Ūdekas vadība uzskata, ka drīzumā pārmaiņas ūdens uzskaitīšanā kļūs par realitāti visiem centralizētās ūdensapgādes pakalpojumu patērētājiem.

Cietušie ārzemnieki transportēti uz mājām

Trīs cietušie ārvalstu biznesmeņi, kas pēc smagas autoavārijas ārstējās Ventspils slimnīcā, naktī uz trešdienu aiztransportēti uz dzimteni – Kipru, Beļģiju un Nīderlandi.

4.lpp. Teātra nama Jūras vārti skatuve.

5.lpp. Īpašais Ventas Bļāviens.Kā Lembergs jubileju svinēja

6.lpp.

Akmeņus meta lietū un vējā

Pavisam dramatiskos laika apstākļos Ventspils pludmalē savu pilngadību svinēja sacensības akmens mešanā. 18. pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja 44 sporta entuziasti.

Dambretisti uzsākuši otro sezonu

Reizē ar jauno mācību gadu atsākušās arī dambretes pulciņa nodarbības Jaunrades namā un 4. vidusskolā, turklāt jaunie spēlētāji jau paguvuši piedalīties pirmajās sacensībās.

7.lpp. Ventspils siltums informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: