Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Bēdās paliek bez pajumtes

Tārgalniece Dace Stašauska ar abām meitiņām nesen zaudējušas savu mīļo cilvēku – vīru un tēti Raimondu. Novembra beigās nelaimes skartā ģimene var palikt arī bez dzīvesvietas.

Lielākā mūzikas vidusskola ārpus Rīgas

Ventspils Mūzikas vidusskola, sākoties jaunajam mācību gadam, kļuvusi par otru lielāko mūzikas vidusskolu Latvijā. Savukārt populārākās mūzikas vidusskolas tituls ir piešķirts Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolai.

2.lpp. Viedoklis: «Lauki pilsētā», laikraksta Ventas Balss žurnāliste Līga Tīrmane

«Reizi gadā pagastu ļaudis sagādā mums, pilsētniekiem, un vienlaikus arī cits citam krāšņus svētkus. Nu jau 11. reizi Piejūras brīvdabas muzejā sieviešu biedrība Spārni sadarbībā ar novada pašvaldību rīkoja Pagastu dienas. Kā vienmēr, tajās interesanti bija kā mazam, tā lielam, kā lauciniekam, tā pilsētniekam. Pamatoti varam teikt, ka šajos svētkos lauki ienāk pilsētā.»

3.lpp.

Triatlona sacensībās cietusī sieviete atveseļojas

Vakar no slimnīcas mājās palaista jelgavniece, kura Ventspilī nopietni cieta sadursmē ar triatlonistu.

Nesaskaņu dēļ paliek bez elektrības

Nesaprašanos ar tuviniekiem dēļ kāda 78 gadus veca ventspilniece jau mēnesi ir bez elektrības un raizējas par lielo parādu, ko viņa nespēj samaksāt.

4.lpp.

Ar katamarānu ceļo invalīdi

Pagājušajās brīvdienās Ventspils jahtu ostā ienāca buru katamarāns Lover. Jahta ir neierasta ar to, ka tās komandā bez profesionāliem jūrniekiem ir arī cilvēki ar īpašām vajadzībām, toskait no Latvijas un Ventspils. Šodien komanda tiekas ar ventspilniekiem.

Mainīsies Jaunā gada svinēšanas vieta

Lielais laukums slēgts, rekonstrukcija ilgs līdz nākamās vasaras vidum. Tas nozīmē, ka tradīcija sagaidīt tur Jauno gadu šogad būs jāmaina. Tiek izskatītas vairākas alternatīvas vietas, kur varētu sagaidīt Jauno gadu.

5.lpp. Reportāža. Pagastu diena

6.lpp. Sports. Triatlona mačos 29 ventspilnieki

Ventspilī aizvadītas tradicionālās Latvijas atklātā čempionāta un Baltijas jūras kausa izcīņas sacensības triatlonā sprinta distancē. Šogad tajās startēja 137 dalībnieki, viņu vidū arī ļoti kupls skaits ventspilnieku – 29.

Basketbola saldais ēdiens Slovēnijā

«Nedomāju, ka šobrīd būtu vērts ieslīgt pārdomās par komandas iespējām vai pretinieku stiprumu. Mēs braucam uz Eiropas čempionātu un centīsimies izbaudīt šo lielo notikumu. Jāspēlē tā, lai nebūtu žēl ieguldītā darba un nebūtu neērti pašiem no sevis,» gaidāmo Eiropas čempionātu basketbolā iezīmē Latvijas izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis.

Futbola veterāni tiksies Ventspilī

Šīs nedēļas nogalē Pārventas sporta halles futbola laukumā norisināsies starptautiskais FK Ventspils kausa izcīņas turnīrs futbolā veterāniem 8 pret 8.

7.lpp. Brīvbrīdim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: