Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Peld sasietām rokām un kājām

Apguvis kādreiz Vidusjūras reģiona zemēs izplatīto, bet šodienas apstākļiem neparasto peldēšanas veidu – ar sasietām rokām un kājām –, Fridons Pipija Ventspilī demonstrēja to interesentiem.

Jaunrades nams: Nāc pie puikām!

Sestdien Jaunrades nams rīkos jaunās sezonas atklāšanas svētkus, kuros bērni, pusaudži, jaunieši, kā arī pieaugušie varēs iepazīt plašo nodarbību klāstu, kas būs pieejams jaunajā mācību gadā.

2.lpp. Viedoklis: «Izkrāsot ikdienu», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Megija Zakalovska

«Interešu izglītība nav tikai nodarbības, ar kurām aizpildīt brīvo laiku, tās patiesībā ir lietas, kas veido un pilnveido cilvēka personību. Jau no mazotnes iemāca atbildību, laika plānošanu, veiksmīgu saziņu ar apkārtējiem un daudz ko citu vērtīgu.»

3.lpp.

Plāno paplašināt bērnudārzus

Lai arī nodrošinājums ar vietām pilsētas bērnudārzos kopumā ir apmierinošs un rindu praktiski nav, pašvaldība plāno vairāku bērnudārzu attīstību, lai būtu gatavi papildu grupiņu atvēršanai, kad tas būs nepieciešams.

Veido strūklaku burinieka izskatā

Strūklaka, kas padarīs krāšņāku rekonstruēto Lielo laukumu, nesastāvēs vienkārši no dažāda augstuma un formu mastu kokiem, bet atgādinās ventspilniekiem par pilsētas seno vēsturi un tās slaveno valdnieku Kurzemes Hercogu Jēkabu.

4.lpp. Intervija. Patriote par simts procentiem

Šogad Ventspils Lielo balvu ieguva pilsētas galvenā arhitekte DAIGA DZEDONE – par ilggadēju darbu un ieguldījumu Ventspils vizuālā tēla un atpazīstamības veidošanā. Mūsu pilsētā arhitekte strādā no 1999. gada – viņas darbības laikā Ventspils vārds daudzināts ne tikai Eiropas, bet pat pasaules līmeņa arhitektūras skatēs.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Airēja Brocēnos un Ventspilī

Aktīva aizvadītās nedēļas nogale bijusi airētājiem, kas Brocēnos piedalījās Latvijas Republikas kausa izcīņas III etapā un Latvijas Kanoe federācijas komandu čempionātā, bet pēc tam airēja arī Ventspils pilsētas atklātajā čempionātā.

BMX braucējiem Grand Prixgodalgas

«Abos posmos un abās pilsētās mūsējie nodemonstrēja tiešām ļoti labu sniegumu, jo gan gados jaunākie braucēji, gan pieredzējušākie sportisti praktiski visās grupās spēja iekļūt labāko sešniekā,» ventspilnieku startus Latvijas BMX Grand Prix otrajā un trešajā posmā izcēla treneris Jānis Šķeperis.

FK Ventspils 11 nezaudētas spēles pēc kārtas

Latvijas futbola Virslīgas čempionāts pamazām ieiet finiša taisnē. Tajā aizvadīti jau divi no trim plānotajiem spēļu apļiem, pēc kuriem otro vietu kopvērtējumā ieņem mūsu FK Ventspils futbolisti, kas pēdējā mačā savā laukumā ar 2:1 pieveica Rīgas Daugavu.

7.lpp. Reportāža. Festivāls pulcē ap 400 nūjotāju

Rekordliels dalībnieku skaits – gandrīz 400 nūjotāju – piedalījās nedēļas nogalē notikušajā Latvijas nūjošanas festivālā Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: