Trešdien, 28. augustā, plkst. 14.30 Ventspils Augstskolas Satversmes sapulce vēlēs rektoru.

Uz rektora amata vietu Ventspils Augstskolas vēlēšanu komisija, tās locekļi, Valda Rudziša, Gaļina Hiļķeviča, Juris Freimanis, Egils Vītols, Liene Liepiņa, Lauma Rudzīte, nolēma virzīt Gitas Rēvaldes kandidatūru.

 

Rēvaldei ir 23 gadu ilga pieredze augstākās izglītības un zinātnes jomā un apmēram septiņus gadus ilga darba pieredze vadošā amatā Izglītības un zinātnes ministrijā kā zinātnes un augstākās izglītības politikas nodaļas un vēlāk kā departamenta vadītājai. Kopš 2012. gada Rēvalde pilda Rīgas Tehniskās universitātes rektora vietnieces akadēmiskās politikas un kvalitātes jautājumos amata pienākumus. Rēvaldei doktora grādu fizikā ieguvusi Latvijas Universitātē 1996. gadā.

Vēlēšanu dienā, 28. augustā, plkst. 11.00 Ventspils Augstskolā D-104 auditorijā notiks rektora kandidātes Rēvaldes tikšanās ar augstskolas personālu, studentiem un citiem interesentiem.

Jau informējām, ka 24. jūlijā noslēdzās dokumentu iesniegšana uz rektora amata vietu Ventspils Augstskolā, kura laikā tika saņemts viens pieteikums no Dr. Phys., Asoc.Prof. Gitas Rēvaldes.

 

Ar G. Rēvaldes pieteikumu uz Ventspils Augstskolas rektora vietu, dzīves gājumu un augstskolas vadīšanas un attīstības koncepciju turpmākajiem pieciem gadiem var iepazīties augstskolas mājas lapā www.venta.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: