Ventspils Mūzikas vidusskolas direktors Andris Grigalis ir pārliecināts, ka viņa vadītā izglītības iestāde ir īpaša, jo tā ir progresīva, uz attīstību vērsta skola.

Tā ir vienīgā mūzikas vidusskola, kurā iespējams apgūt skaņu operatora profesiju; mūzikas skola, kura iet vienā solī ar mūzikas tehnoloģiju attīstību; skola, kurā valda ģimeniski labestīga atmosfēra.

 

3. kursa mūzikas tehnoloģiju un skaņu režijas audzēknis Mārtiņš Makreckis kā lielu skolas priekšrocību uzsver ģimenisko atmosfēru, plašās iespējas sadarboties ar mūzikas tehnoloģiju speciālistiem no visas Latvijas. Mārtiņš plāno studēt Anglijā - tajā pašā augstskolā, kuru absolvējis viņa specialitātes pedagogs Krišjānis Geidāns. Jautāts par iespējām darba tirgū, Mārtiņš pauž, ka jau ir saņēmis darba piedāvājumus tepat Ventspilī.

 

Savukārt Andra Puziņa alta klases 3. kursa audzēknis Dāvis Sliecāns uzsver pedagogu augsto profesionalitāti, audzēkņu sasniegto māksliniecisko līmeni, un, tāpat kā pārējie, - labvēlīgo attieksmi un draudzīgās attiecības gan audzēkņu, gan pedagogu starpā.

 

Ventspils Mūzikas vidusskola ir izsludinājusi audzēkņu uzņemšanu.

 

Uzņemšana notiek šādās izglītības programmās un specialitātēs:

Taustiņinstrumentu spēle – klavierspēle;

Stīgu instrumenu spēle – visas specialitātes;

Pūšaminstrumentu spēle – visas specialitātes;

Sitaminstrumentu spēle;

Diriģēšana;

Mūzikas vēsture un teorija;

Mūzika (džeza mūzika) – klavieru, sitaminstrumentu, basģitāras, trompetes, trombona spēle, skaņu operators.

 

Iestājeksāmeni:

27. augustā plkst. 11.00 solfedžo

27. augustā plkst. 13.00 specialitāte

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: