25. jūlijā Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, norisināsies informatīvais seminārs.

Tā galvenais mērķis būs informēt Ventspilī esošās iestādes un uzņēmumus par iespējām un nosacījumiem izvietot publicitātes materiālus uz interaktīvajiem ekrāniem pilsētā.

 

Seminārs sāksies plkst. 14.00 un ilgs apmēram vienu stundu, kuras laikā uzstāsies divi lektori. Projekta koordinatore Vita Vītola informēs par projektu SEED, kura ietvaros tiek realizēta interaktīvo ekrānu pārvaldības programma, kā arī par publicitātes materiāliem, kurus iestādēm un uzņēmumiem būtu īpaši ieteicams izvietot uz interaktīvajiem ekrāniem. Savukārt tehniskais eksperts Māris Upenieks sniegs ieskatu par galvenajiem nosacījumiem attiecībā uz publicitātes materiālu formātu un dizainu, kas nepieciešami, lai saglabātu attēlu kvalitāti, kad tie tiks rādīti interaktīvajos ekrānos.

 

Uz semināru ir laipni aicinātas visas Ventspilī esošās iestādes un uzņēmumi, kas ir ieinteresēti izmantot bezmaksas publicitātes iespējas Ventspils pilsētā. Īpaši semināru ieteikts apmeklēt personām, kas ir mārketinga speciālisti vai eksperti informācijas tehnoloģiju jomā attiecīgajā iestādē vai uzņēmumā.

 

SEED (Eiropiešu Digitālo Prasmju Veicināšana) ir projekts, kuru līdzfinansē Eiropas Komisija, lai palīdzētu iedzīvotājiem apzināties, kas ir e-pārvalde un kādu labumu tā sniedz. Projekts darbojas jau pusotru gadu, un tā realizētājs Latvijā ir Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde „Ventspils Digitālais centrs”.

 

Šobrīd iedzīvotājiem ir iespējams arī izteikt savu viedokli par SEED darbību, izmantojot zemāk norādītās saites:

  • Iedzīvotājiem, kuri jau ir iepazinušies ar SEED darbību, lūgums atvērt šeit.

  • Iedzīvotājiem, kuri nav vēl iepazinušies ar SEED darbību, lūgums atvērt šeit.

  • Iestāžu darbiniekiem, kuri izmanto SEED, lai reklamētu savus pakalpojumus, lūgums atvērt šeit.

Plašāka informācija par semināru un pieteikšanās tam pa e-pastu: beatrise.kalnina@ventspils.lv vai zvanot: 63607607 līdz 22. jūlijam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: