Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ceļu iemēģina braukšus un jāšus

Prieks, par nesen rekonstruēto ceļa posmu, kas vijas cauri pagasta centram, Užavas ciema ļaudīm ir tik liels, ka tieši pēc viņu ierosinājuma par godu šim notikumam šo otrdien sarīkota ceļa svinīga atklāšana.

Atklāj jauno šķeldas katlu

Vakar ar svinīgu pasākumu noslēgta Brīvības ielas katlumājas rekonstrukcija, kuras laikā veikta kurināmā nomaiņa, pārejot uz šķeldu.

 

2.lpp. Viedoklis: „Muļķu laime ”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Tajā dienā, kad mūsu valsts finanšu elite Briselē uzgavilēja lēmumam uzņemt Latviju eirozonā, Eiropas lielākajos laikrakstos tika pausta neizpratne par Latvijas sajūsmu. Vācu Spiegel raksta, ka Latvija kļūs par Luksemburgu nabadzīgajiem, bet The Telegraph redaktors Evanss Pičards uzskata, ka «trakā Latvija» spērusi «muļķīgu soli».»

3.lpp.

Bērns atgriežas ģimenē

Novada Bāriņtiesa lēmusi tārgalniecei Inesei atjaunot bērna aprūpes tiesības.

Topā magnētiņi un gotiņas

Šīgada suvenīru topā ir ostas tematika, taču joprojām ir arī gotiņas. Daudzi tās uzskata pat par Ventspils simbolu.

 

4.lpp.

Palīdz izkļūt no četrām sienām

Pateicoties pārrobežu projekta laikā izveidotajam pavadoņu asistentu dienestam, cilvēkiem ratiņkrēslos ir plašākas iespējas tikt ārā no savām mājām.

Galvenā balva Ukrainā

Ventspils popgrupas Jūras akmentiņi vidējās grupas dziedātāji ieguvuši Grand Prix Krimā (Ukraina) notiekošajā starptautiskajā mākslas un mūzikas festivālā Laimīgās plaukstas.

 

5.lpp. Novadā. Ceļu iemēģina braukšus un jāšus

Atbalsta dējējvistu un printera iegādi

Ventspils novada domes pirmoreiz izsludinātajā projektu konkursā Mēs savā novadā visi saņemtie 12 pieteikumi ir atbalstīti. Pašvaldība no sava maciņa gatava dot naudu dažādu biznesa izdeju uzsākšanai vai uzņēmējdarbības attīstībai.

 

6.lpp. Sports. Gundega Grīva – ceturtā universiādē

Kazaņā (Krievija) turpinās XXVII pasaules universiāde, kurā teicamu panākumu guvusi šķēpmetēja Gundega Grīva – ar 53,17 metrus tālu metienu viņa izcīnījusi ceturto vietu.

Ūdensmotocikli ieskandinās Jūras svētkus

Jūras svētku laikā – sestdien no plkst. 11 – Ventspils Zilā karoga pludmalē norisināsies Latvijas atklātā un Baltijas čempionāta otrā posma sacensības ūdensmotocikliem.

U20 izlases sakauj Izraēlu

Eiropas čempionāta A (augstākā) un B divīzijas turnīros pie uzvaras tikušas attiecīgi Latvijas U20 vīriešu un sieviešu valstsvienības, kas grupu turnīra pirmās un ceturtās kārtas mačos sagrāvušas Izraēlas izlases.

 

7.lpp. Intervija. Atbalstīsim mūsu nākotni jau šodien!

Jaunsargu instruktors MĀRTIŅŠ IRBE ir cilvēks savā vietā. Viņa rokās jaunietis ir kā plastilīns, no nepārliecināta pusaudža pārvēršoties spēcīgā un motivētā jaunā cilvēkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: